Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 13:17 1 333 0

Керана и Орлин Павлов озвучават нови герои на "Дисни"

  • керана-
  • орлин павлов-
  • гласове-
  • анимационен филм-
  • дисни-
  • желание

"Желание" ни отвежда в нов свят на 24 ноември

Керана и Орлин Павлов озвучават нови герои на "Дисни" - 1
Снимка: Facebook

По повод своята предстояща 100-годишнина, майсторите на вълшебства от "Дисни", създатели на редица от най-успешните и емблематични анимации, сред които и една от най-популярните за всички времена - "Замръзналото кралство", ни отвеждат в нов свят на 24 ноември.

"Желание" ни отвежда в невероятното Кралство на желанията Розас, където всички мечти се сбъдват. Там ни очаква 17-годишната Аша - неуморим оптимист с остър ум, която е искрено загрижена за добруването на нейната общност. Когато, в момент на отчаяние, Аша отправя горещо желание към небесата, на нейния апел отговаря космическа сила - малка топка от неизчерпаема енергия, наречена Звезда.

Заедно те ще се изправят срещу страховити врагове, за да опазят кралството и да докажат, че когато човек, изпълнен с кураж, се свърже с магията на звездите, могат да се случат чудеса и желания се сбъдват.

В наситения с умилителен хумор трейлър чуваме въздействащия глас на Керана, която влиза в ролята на също така неподправената и изпълнена с емоция Аша. Тя създава групата "Керана и космонавтите" и продължава да се отличава на българската музикална сцена с непреклонната си отдаденост, талант и артистичност, пише dir.bg.

Енергията и живота, които Керана вдъхва на своята героинята Аша, ехтят толкова силно, че образът става чисто неин по един особен и очарователен начин. Новото видео ни запознава и с крал Магнифико - о, да - един наистина хубав крал, който ще бъде озвучен от обичания актьор и музикант Орлин Павлов.

Режисьори на "Желание" са Крис Бък ("Замръзналото кралство") и Фоун Вийрасънторн ("Рая и последният дракон"), по сценарий на Дженифър Лий ("Замръзналото кралство"), Алисън Мур (Демоните на Да Винчи) и Крис Бък. Продуцент е Питър Дел Веко ("Замръзналото кралство 2") и Хуан Пабло Рейес ("Енканто").


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА