Last news in Fakti

27 Април, 2023 13:15 4 385 1

Кейт Мидълтън стана TikTok сензация със свое движение (ВИДЕО)

  • кейт мидълтън-
  • tiktok-
  • сензация-
  • движение

Видеото се появи в TikTok с надпис „Кралските фенове полудяват по „преместването по принцески“

Кейт Мидълтън стана TikTok сензация със свое движение (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Принцеса Кейт Мидълтън стана сензация в TikTok. Слава ѝ донесе 11-секундно видео, което запечата ловко движение.

На кадрите се вижда как Мидълтън се приближава дискретно до кралица Маргрете. Двете, заедно с престолонаследничката принцеса Мери от Дания, позираха за снимка в двореца. Вижда се, че кралицата протяга ръка, за да намекне на Мидълтън да се приближи за снимка.

Видеото се появи в TikTok с надпис „Кралските фенове полудяват по „преместването по принцески“, което Кейт използва, за да се доближи дискретно до хората на снимки!“.

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original - Chuy Gabriel JP

Следващата сцена във видеото показва червен кръг около краката на Мидълтън, за да могат феновете да се съсредоточат върху нейните забавни танцови движения. Вижда се как Мидълтън едва доловимо приплъзва краката си, а във фонов режим звучи весела музика.

Видеото събра близо два милиона гледания и кралските фенове бяха доста впечатлени от играта на Мидълтън.

„Преместване по принцески! Харесвам това“, написа един потребител на TikTok. "Дискретна и елегантна обичам те, Кейт", добави друг фен.

Някои отбелязаха, че играта на Мидълтън е безупречна. „И то на токчета!“, отбелязва в коментарите един потребител. „Със сигурност щях да се препъна в килима и да го помета.“

Принцесата на Уелс отдавна е образец за кралски етикет, било то чрез безупречния си избор на дрехи, уравновесените си публични изяви и дори начина, по които възпитава децата си заедно с принц Уилям.

„Преместването по принцески“ на Мидълтън идва непосредствено преди коронацията на нейния тъст крал Чарлз III на 6 май.

На фона на радостното тържество обаче напрежението между нейния съпруг принц Уилям и брат му принц Хари остава високо, пише vesti.bg.
Бъкингамският дворец обяви, че Хари ще присъства на коронацията на баща си. Смята се обаче, че Хари и Уилям ще спазват дистанция. Стана ясно също, че Меган Маркъл няма да присъства, тъй като ще остане в Калифорния с двете им деца, принц Арчи и принцеса Лилибет.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 озпозп

    4 2 Отговор
    Изключително красива жена!