Last news in Fakti

30 Април, 2023 18:50 4 585 6

Болезнена изневяра накара опозорена булка да хукне гола по улицата

  • изневяра-
  • булка-
  • годеница-
  • годеник-
  • китай-
  • гола

Сватбата трябвало да се състои на 1 май, но дни преди това годеницата научила, че избраникът ѝ е неверен

Бъдеща булка от Китай се съблече насред оживена улица, след като разбра дни преди сватбата, че годеникът ѝ изневерява. Инцидентът се разпространи мълниеносно в китайските социални медии. Привличащият вниманието инцидент се случва в провинция Дзянсу, Китай, предава vesti.bg.

Минувачите гледаха изненадани, разтревожени и озадачени, когато видяха младата жена да стои на улицата, напълно гола. Тя изглеждаше силно притеснена, объркана и неспособна да контролира действията и думите си.

Историята зад екстремното действие на тази жена е сърцераздирателна. Тя имала връзка от няколко години и с годеника си планирали да се оженят с благословията и на двете семейства. Сватбата трябвало да се състои на 1 май.

Броени дни преди голямото събитие обаче младата жена случайно открива, че годеникът ѝ има тайна връзка с друга жена от доста време. За да добави обида към нараняването, мъжът е използвал парите ѝ, за да издържа любовницата си и дори е карал колата, която тя наскоро му е купила на срещи с любовницата си.

Разстроената жена твърди, че години наред е работила усилено, за да издържа годеника си, надявайки се на щастлив съвместен живот. Никога не е очаквала, че нейните жертви ще доведат до толкова болезнен изход.

След като разбрала истината, жената се изправила срещу годеника си, за да обсъдят ситуацията. Спорът между двойката обаче бързо ескалирал, подхранван от гняв и разочарование. В изблик на ярост младата жена разкъсала дрехите си и се разголила публично, надявайки се да унижи половинката си и да му причини душевна болка.

Шокиращата ѝ проява привлича вниманието на много зяпачи – по-срамежливите отклоняват поглед, докато други направили снимки и записвали видеоклипове, спекулирайки, че жената има психични проблеми.

Въпреки това много добродушни непознати предложили своята утеха и подкрепа, обличат младата жена с дрехи и я убеждават да се върне у дома.

В крайна сметка със съдействието на местната полиция младата жена се съгласила да си тръгне и се прибрала у дома. Въпреки това изображения и видеоклипове от инцидента бързо се разпространяват в социалните медии, предизвиквайки широк спектър от мнения в социалните медии.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПИЧ СИНИЯ

    5 7 Отговор
    Я ЛЮБИМА КАРТИНКА НЯ РУСОФИЛИТЕ В ЧЕРВЕНИЯ САЙТ ТРИМА В БЯЛО ,ЕДНАТА Е БУЛКАТА 😀😀😂😂😀😀😄😄😄😆😆😆 ,РАЗБИРЕТЕ ГО РОЗОВИ ДЪГИ ПОЛОВЕТЕ ЖСА МЪЖ И ЖЕНА САМО ,ВСЕ ПАК ХИПАР ВИ ГИ КАЗВА ,АЗ ОБИЧАМ МНОГО ХАРЕСВАМ МАГИ БОРИСОВА 😘👩💙💙
  • 2 00098

    14 9 Отговор
    Това е Копейкин разбрал е че Цончо му изневерява
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 събке къде е

    8 1 Отговор
    снимката или клипчето на голата булица бягаща да ти поверваме
  • 5 Евр

    3 1 Отговор
    Никога не се доверявай на сляпо.
  • 6 Авеее

    1 0 Отговор
    В Китай е Дзянсу,а в Турция си имат Джансу.