Last news in Fakti

1 Май, 2023 20:39 3 826 6

Изчезнаха 9 милиона от богатството на Джина Лолобриджида, подозират млад любовник

  • джина лолобриджида-
  • богатство-
  • милиони-
  • изчезнали-
  • млад любовник

От наследството на кинозвезда остават едва 800 000 евро, а след приспадане на данъците парите се стопяват до 500 000

Изчезнаха 9 милиона от богатството на Джина Лолобриджида, подозират млад любовник - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Девет милиона евро от активите на италианската икона Джина Лолобриджида, която почина на 26 януари миналата година, са изчезнали. Това показва инвентаризация, извършена от нотариуса Виторио Окорсио няколко месеца след смъртта на голямата кинозвезда.

От наследството на Лолобриджида остават едва 800 000 евро, а след приспадане на данъците парите се стопяват до 500 000, пише “Il Messaggero”, предава "Телеграф".

Води се спор за имението на дивата. По-специално не е известно къде са отишли ​​приходите от продажбата на трите римски имота на Виа ди Сан Себастианело на Пиаца ди Спаня, апартамент в Монтекарло, парите, изтеглени или прехвърлени в други сметки, и автомобили на стойност един милион и 500 хиляди евро, закупени от Андреа Пиацола. Той е единственият директор на компанията Vissi d'arte, която управлява активите на актрисата и в момента е съден, тъй като близките на покойната Джина го обвиняват, че се е възползвал от напредналата ѝ възраст, за да облагодетелства себе си.

Пиацола се издига от градинар на Лолобриджида до нейн личен асистент. Съществуват и версии, според който той дори е бил любовник на легендарната актриса.

Това, което остава, са някои бижута, картини, мебели, статуи и вилата на Апиевия път, която в момента е иззета. Описът на всички активи започна през февруари от адвокати, нотариуси и експерти, въоръжени с камери.

Има статуетки херувими и капители, мозайки, Буди, холивудски рокли и порцеланови сервизи от немския Майсен. Да не говорим за килер, в който се пази напечатаният сценарий на неизлъчена филмова драма за и с Фидел Кастро, както и нюйоркски дневник, правен през 60-те години на миналия век, по времето на филмите с Хъмфри Богарт , Рок Хъдсън, Ърнест Боргнайн.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    10 2 Отговор
    С голямо уважение към бабето хубавица и талантлива няма спор!Ама си е била палавница на стари години имаше млади момченца около нея ,щипнали са си по нещо хората.Със старец и старица някой млад какво друго да прави освен финансов интерес и лафа къпиш стареца /старицата и отваряш прозорците да пипне течение.

    Коментиран от #3

  • 2 Жорж

    5 2 Отговор
    Ааааа БАБУШКЕРАТА И ТЯ СЕ МЕТНАЛА ЗА АГНЕШКО.
  • 3 М.м.м

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Ще я/го пипне течение, но ако са оставили завещание ,ще ти секне заплатата .
  • 4 123456

    4 0 Отговор
    Е , това е живота ! Дъртите пръчове искат свежи клонки - и те се плащат ... И тая дърта мамба е искала да ѝ свири млада свирка - ама и те са скъпи . .. и те така ...
  • 5 НАП

    1 1 Отговор
    В този живот няма нищо безплатно.
  • 6 васИк атанасова

    3 0 Отговор
    нищо не се знае
    направила е всичко правилно според мене
    искала е да бъде щастлива и е била
    жената е починала а сега и вадят кирилви ризи