Last news in Fakti

2 Май, 2023 15:45 1 252 3

Риана и A$AP Rocky предизвикаха слухове за тайна сватба

  • риана-
  • a$ap rocky-
  • met gala-
  • тайна сватба-
  • булченска рокля

Певицата се появи на Met Gala в булчинска рокля

Риана и A$AP Rocky предизвикаха слухове за тайна сватба - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Риана и A$AP Rocky, които в момента очакват второто си дете, предизвикаха слухове за таен брак, след като певицата се появи на Met Gala в булчинска рокля.

Изпълнителката на “Love on the Brain” изуми в спиращ дъха бял тоалет на Valentino, включващ украсено с цветя наметало и дълъг шлейф. Тя допълни външния си вид с бижута на Cartier на стойност 25 милиона долара - въпреки че сватбен пръстен със сигурност липсваше на ръката ѝ.

Решението на Риана да носи бяло накара много фенове да повярват, че двойката тайно си е казала „Да“.

„Ще изляза на крака тук и ще кажа, че мисля, че това е намек от Риана и ASAP, че са се оженили“, туитна един фен. „Тя закъснява, пристига последна и е в булчинска рокля.“; „Имам чувството, че Риана е омъжена #MetGala“, пише друг.

Някои обаче спекулираха, че ако все още не са женени, това може да се случи скоро, пише vesti.bg. „Риана сигнализира, че те са на път да се оженят“, каза четвърти човек.

Дори ако Рири и Роки вече не са съпруг и съпруга, изглежда, че те все пак са изпълнили перфектно тазгодишната тема в чест на наследството на Карл Лагерфелд, която е облекло в черно и бяло.

Риана и рапърът започнаха да се срещат в началото на 2020 г. и разкриха, че очакват първото си дете две години по-късно. Приблизително по същото време Риана предизвика слухове за годеж, но двойката така и не потвърди или отрече това.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чудя се

    6 1 Отговор
    Не бях виждал афро-американец - шотландец, както и така пакетирана афро-американка. Тези хора, защо не ценят корените си? Не е ли редно да се облекат като бушмени?

    Коментиран от #2

  • 2 бих добавил

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "чудя се":

    Може и като масаи да се одеждят, ако не искат да ловуват зебри с тези дрехи, вероятно ще сложат ярко цветни тюрбани и шарени одежди. Така е редно и според мен.
  • 3 От гнусни

    2 0 Отговор
    по-гнусни. Това може ли да са хора? НЕ.