Last news in Fakti

21 Декември, 2023 10:56 1 237 3

След две момчета Риана е готова за трето дете, този път момиче (ВИДЕО)

  • риана-
  • певица-
  • син-
  • синове-
  • дъщеря-
  • деца-
  • бебе

Момчетата на Риана и рапъра A$AP Rocky може съвсем скоро да се сдобият с братче или сестриче

След две момчета Риана е готова за трето дете, този път момиче (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Въпреки че Риана роди две деца в рамките на две години, сега тя отново се надява да увеличи семейството си с още един член. До този момент Рири е майка на 3-месечния Райът и 1-годишния RZA, които са плод на любовта ѝ с партньора ѝ A$AP Rocky. И двете момчета вече направиха дебюта си в социалните мрежи, участвайки във фотосесии с известните си родители.

За новата година обаче звездата си пожелава в семейството ѝ да се роди още едно дете, този път момиче. Тя бе на червения килим преди партито, организирано в чест на новата ѝ колекция с Puma. След като постигна успехи в музиката, модата и красотата, изглежда, че изпълнителката няма нещо, което да не може да прави. Тя обаче е на друго мнение, пише Tialoto.bg.

„Оказва се, че не мога да имам дъщеря“, шеговито отговори Риана. Допълва, че би искала още едно дете, като вече се бори с огромното преимущество на мъжкото присъствие в дома ѝ. Казва, че 75% от хората у дома са мъже, така че би било добре да има женска подкрепа. „Така че стискам палци“, каза звездата.

Макар да са още пеленачета, светът вече се интересува дали момчетата на музикантите ще последват техните професионални стъпки.

На този въпрос Риана отговаря, че всичко зависи от самите тях. Възможно е да поискат да бъдат в светския живот, но също така може да изразят желание да стоят настрана от светлината на прожекторите и да атакуват съвсем различно поле за развитие. И в двата случая Риана е категорична, че ще ги подкрепя и ще се гордее от избора им.

Изпълнителката разкри даже, че по-големият ѝ син RZA вече се опитва да показва, че не харесва много камерата и би искал да стои далеч от нея.

„Така се държи в момента. Обича да се гледа в огледалото, но когато ме види с телефона, започва да се срамува. Отказва да е моят обект за забавление. Категорично отказва“, споделя гордата майка.

Риана обаче не е единствената, която е във възторг от семейния живот с две деца. Съвсем наскоро A$AP Rocky също сподели мили думи относно съжителството си с носителката на „Грами“ и синовете им.

„Мисля, че се справяме добре в създаването и отглеждането на деца. Мисля, че това е най-доброто, което сме правили досега. Нищо не е по-добро от това, нито един дизайн, нито едно парче“, казва рапърът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поклон

    2 1 Отговор
    Семейството преди всичко. Това е жена!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.