Last news in Fakti

7 Май, 2023 11:09 12 352 13

Евгени от "Ергенът 2" още върти бизнес с бившата си жена

  • евгени генчев-
  • ергенът-
  • украинка-
  • бизнес

Ергенът и бившата му изгора се оказаха съдружници във фирма

Любовник №1 в ефира Евгени Генчев още върти бизнес с бившата си половинка – украинската пианистка Анастасия Кенер. Това установи проверка на „Уикенд“ в Търговския регистър, където Ергенът и бившата му изгора се оказаха съдружници във фирма, кръстена на младата блондинка.

„Кенер Артистикс“ е фирмата на бившите съпрузи, която още функционира и върти оборот от 46 хиляди лева годишно. Двамата решават да създадат компанията, която е и продуцентска къща през 2017 г. – няколко години преди Евгени и Анастасия да се разделят.

Пианистката и пловдивчанинът, за когото се късат рокли и коси в „Ергенът“, се запознават още в Академията за изкуства в Имола, Италия. Там двамата учат музика и репетират с часове наред. Сближава ги пианото, а Евгени е особено запленен по дългите крака на Анастасия и русите ѝ коси. Връзката започва, а късметът е на тяхна страна.

Двойката се мести през 2015-а в Лондон, където и двамата работят, а страстта плава още повече като ноти на шедьовър. Анастасия е талантлив майстор на клавишите, но често залага на разголени визии дори по плакатите за концертите си по цял свят, което дразни не Евгени, а консервативните му родители.

Евгени обаче е силно впечатлен от красавицата с изваяно тяло и уклон към Шопен и я води дори на почивка в България. Посетили Слънчев бряг заедно с други приятели на пианиста. Евгени я запознава с родителите си, готов е на брак, ала Анастасия има други намерения.

Младата украинка мечтае да отвори академия за преподаване на пиано и кариерата ѝ е на първо място пред смяната на пелените. Двамата обаче сключват брак, носи мълвата, а противно на слуховете, младата пианистка няма деца. Признанието на Ергена в шоуто – че е живял с момиче, което има две деца и буквално той ги е отгледал, се оказа разказ за друга изгора на мургавия мачо.

Говори се, че именно Анастасия е момичето, разбило сърцето на Евгени и с която има развод тайно в Лондон, далеч от очите на фенове и клюкари.

Само братът на пианиста бил свидетел на срива на семейството, тъй като от години работи като финансист в Ситито и отглежда две деца със съпругата си – рускиня.

Двойката сключва брак в британската столица, но съвместното съжителство не просъществува дълго. Анастасия още е съдружник на Евгени и бизнес дама, но двамата отдавна не са двойка.

Днес красавицата е омъжена щастливо за друг свой колега от азиатски произход – Карлос Версликен, пише изданието. Годежът е бил малко след разлъката с нашето момче – през 2019 година. Тогава тя решава да сложи край на романса с Евгени и приема предложението за брак от Карлос, а Генчев е изтрит от всички социални мрежи и контакти на русата бомба.

Пианистката запазва спомена от общата им почивка в България, но продължава напред. Евгени също – младият пианист решава да потърси късмет, слава и любов в шоуто „Ергенът“, където 25 красавици се борят за него.

Общата им фирма, в която всеки има дял от 50%, обаче остава, тъй като Анастасия няма никакво намерение да се отказва от възможността да се превърне в успешен продуцент, след като изпълнява и мечтата си – основава академия за пиано и обучава деца в Гент, Белгия.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това

    11 8 Отговор
    не е мъж.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Мунчо

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Това":

    Е как да не е...?! Особено като започне да се "лигави" с това "ммммм... Ще приемеш ли тази роза от мен...?!“
    Но като видях и претендентките за "сърцето" му... Олеле, майкоооо.... 😂😂😂
  • 3 Самбиста

    9 6 Отговор
    Тоя ако го хвана ,ще го направя женски гълъб.

    Коментиран от #5

  • 4 истина ти казвам

    7 2 Отговор
    Евгени от "Ергенът 2" още върти бизнес с бившата си жена!!!??? Генчо разбирам те че си набрал малко самоувереност,ама ше се самоубиеш бе човек,да правел бизнес със бившата????
    🤣🤣🤣🤣🤣
  • 5 истина ти казвам

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Самбиста":

    Казва се гълъбица!🤣
  • 6 истина ти казвам

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Това":

    Да, тва е ТО!
  • 7 Лорд Минчу

    10 0 Отговор
    "младата дама", "бомба" и пр. Аве вие сериозно ли????? Виждали ли сте наистина, как изглежда украинската му жена?
    Изобщо не се учудвам, че още държи, като кадидатка онази молдовка правеща се на рускиня хаха
    Тоя Ергенин е тотал щета!
  • 8 Богатият син Евгени

    4 5 Отговор
    Богаташкото синче се чуди вече какво да прави по цял ден

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 МОЛИ

    5 3 Отговор
    КОЯ ОТ ТЕЗИ 20 ПОДХОЖДА НА ТОВА МОМЧЕ.НИТО ЕДНА,ОСОБЕНО СБАБИЧОСАНАТА ЕЛЕНА.ТОЙ ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ Е НАМРАЗИЛ.
  • 11 ха ха

    4 0 Отговор
    Този на снимката на 100% има индийска жилка от някой дядо или баба.
  • 12 Оплакване

    2 2 Отговор
    Той не вижда какви са заимотношения на Валерия и Елена.Елена мисли че винаги трябва да победи.А Валерия няма как да накара Евгени да яде каквото тя каже !
    Се пак защо трябва да яде каквото му кажат? Валерия как ще купува продукти от магазина като едвам прави баница!
  • 13 Евгени

    2 0 Отговор
    със сигурност е изневерявал. Слаб му е ангелът.