Last news in Fakti

18 Май, 2023 14:15 3 012 9

Нора Недкова отново се появи на кинофестивала в Кан (СНИМКИ)

  • нора недкова-
  • кинофестивал в кан-
  • джони деп

Плеймейтката за втори път решава да покори най-големия филмов фестивал в света

Нора Недкова обича да се изживява като звезда в родната България, но по всичко личи, че е решила да се докосне и до блясъка на истинските знаменитости. Плеймейтката за втори път решава да покори фестивала в Кан.

Разбира се, за това се похвали самата тя в социалните мрежи. Нора качи снимка от хотел Карлтън в Кан, пишейки:

„Отново е това време от годината! Любимият ми Кан и 76-то издание на Филмовия фестивал. След години на ремонт и най-емблематичният хотел вече отвори врати! Ще предам поздрави на Джони Деп от вас“

От сторитата пък става ясно, че наистина е успяла да „издебне“ Джони Деп на червения килим,който представи първия си филм от 3 години насам.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    18 1 Отговор
    Хахаха..... тези кифли , не се ли научиха , че по тези фестивали са джендърите , и че там няма да захлебят !!!

    Коментиран от #7

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 3 Отговор
    Стига сте показвали нещата,които не са такива в действителност!Кан е едно място ,където на Кроазета ще те посрещат куфарни търговци.Всяка дупка е наречена хотел и струва майка си и баща си ,особенно по това време.Направено е за"Кунчовци" ....Това е термин за щавене на такива ,като тази.Тяхното Петит Дежьоне...не включва показаното в чинията.Пуле роти или печеното пиле го слагат в парафинова торбичка за да е топло...общо взето като видите ,камъните наречени плаж и някой бабички да отиват в пале роял...да играят хазарт,или шахматен турнир.....Вие така го изкарвате,като ......Да са хванали дедо Господ за...дисагите тези дето ходят в Кан!
  • 3 Макарони с майонеза

    12 2 Отговор
    Тази, която не е от простолюдието от къде има пари за тия събития...любопитно е...

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Грапляците

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Макарони с майонеза":

    Само парите ви интересуват !
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Макарони с майонеза":

    Да не мислите,че в Кан не може да направите Хотел"Бордюр" или Хотел"Под Звездите"????Иначе очите са ми видяли,а софтуерами е запомнил...Долнище на Бански...за дами...500франка......Когато банкнота от 500франка си бе......Много готина банкнота......Дори някой запенени с изцъклен поглед я хвърляха на зелената маса без да отидат да си вземат жетони...Френската ривиера като пясък и море е много по зле от нашето крайбрежие.НОО,там живеят по-умни и по-честни управници!!!
  • 6 НЯКОЙ

    9 1 Отговор
    Защо повечето малко или много известни жени от българската действителност приличат на щампи - всяка на останалите ? И не мирясват, докато не се обезобразят до степен, че човек вече не може да ги възприеме като живи същества, а кухи кукли ? Естествената красота вече е на ред да излезе на мода и няма връщане назад за "моделираните" и разголени грозници ?!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Важното е

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "ТаУмВзе":

    От тебе да не вземе тъпотията !
  • 9 Тази

    4 0 Отговор
    коя е, защо е и какво е? Май се се досещам. Е, нищо ново.