Last news in Fakti

24 Юли, 2023 10:15 2 851 4

Мат Деймън призна, че жена му го е спасила от депресия

  • мат деймън-
  • депресия-
  • съпруга-
  • лусиана баросо

Лусиана Баросо е дала ценен урок на съпруга си за това как да бъде професионалист

Мат Деймън призна, че жена му го е спасила от депресия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Звездата Мат Деймън е получил ценен урок от съпругата си за това как да бъде професионалист по време на снимките на филм, който не вървял добре, но е трябвало да завърши, пише NOVA.

"Без да влизам в конкретика, ще кажа само, че понякога се оказваш във филм, в който нещата не са такива, каквито си си ги представял, но все пак си длъжен да си свършиш добре работата. Бяхме по средата на продукцията и няколко месеца до края на снимките, бях взел с мен семейството си и страшно съжалявах за цялото неудобство, което се наложи да им причиня. Спомням си, че направо изпаднах в депресия, но съпругата ми ме издърпа нагоре, за да мога да изплувам", разказа той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 психопат

    1 1 Отговор
    затова сега ще я пречука
  • 2 Пенсионера

    8 0 Отговор
    милионер в депресия, напра во ми идва да се гръмна ............

    Коментиран от #3

  • 3 Калпазанин

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пенсионера":

    Готин актьор,филмите в които играе ми харесва, и по темата. Преяждането със слава и пари не те прави щастлив но това хората не могат да го разберат, колко милионери и синпетата им се самоубиха и самоубиват
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.