Last news in Fakti

5 Май, 2024 05:12 2 003 1

“Един за друг”: Брокерът Светослав и съпругата му Сияна ще се борят за спасение

  • езин за друг-
  • шоу-
  • телевизия

Инфлуенсърката София и нейната половинка Тихомир продължиха впечатляващото си представяне

“Един за друг”: Брокерът Светослав и съпругата му Сияна ще се борят за спасение  - 1
Снимка: NOVA
Брокерът Светослав и съпругата му Сияна ще се борят за своето спасение в предстоящото изпитание за двойки в “Един за друг” тази вечер, предаде dariknews.bg. Те не успяха да спечелят нито едно от двете индивидуални предизвикателства и останаха последни във временното класиране. Инфлуенсърката София и нейната половинка Тихомир продължиха впечатляващото си представяне и оглавиха седмичната таблица с бюджет от 8021 лв.

Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. Своето завръщане в най-позитивно риалити направи легендарната кола “Центрофуга”. Дамите трябваше да се качат в антигравитационното возило и да решават сложни задачи, чиито отговори се оказаха ключови в решаването на персоналните уравнения във втората част от изпитанието. Най-впечатляващи умения с цифрите показа забавната перничанка Михаела, която се справи с втората част на предизвикателството за точно 45 секунди.

Последни в играта и седмичното разпределение останаха лидерите в генералното класиране Светослав и Сияна, за които това беше втори пореден неуспех. Те ще трябва да преследват задължителна победа в отборната надпревара днес, за да избегнат своята първа среща с телевизора.

Днес в любовно риалити номер едно предстои поредното екстремно преживяване за двойките, а една от тях ще напусне Вилата на любовта завинаги.

Не пропускайте следващия епизод на “Един за друг” в неделя, 5 май, от 20:00 ч. само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нашийник

    0 0 Отговор
    Слагам един коментар от жал, че няма никакъв интерес към статията за това пошло предаване.