Last news in Fakti

17 Август, 2023 11:32 4 144 2

Синът на Арнолд Шварценегер шокира с драстично отслабване (СНИМКИ)

  • арнолд шварценегер-
  • актьор-
  • отслабване-
  • форма-
  • фигура-
  • кристофър шварценегер-
  • промяна

Кристофър Шварценегер изглежда като съвършено различен човек след драматичната промяна

Синът на Арнолд Шварценегер шокира с драстично отслабване (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Синът на Арнолд Шварценегер - Кристофър - изглежда неузнаваем, показвайки напълно нова оформена фигура по пътя си към фитнеса.

Синът на филмовата звезда и бивш губернатор на Калифорния работи върху трансформацията на здравето си от 2020 г. насам и вече с гордост може да покаже новия си образ. Смята се, че 25-годишният Кристофър е започнал промяната си преди дипломирането си от университета в Мичиган, пише Mirror.

Макар да не попада често под светлините на прожекторите, през изминалите дни всички погледи със сигурност бяха насочени към него, когато беше забелязан да се качва в джип след тренировка във фитнес зала в Лос Анджелис. Кристофър се опитваше да се скрие от папараците, но те успяха да запечатат новите мускули на звездния наследник.

Изглежда, че отслабването на Кристофър не е единствената му сериозна промяна, след като се отказа от дългите рошави кичури, с които ходеше преди години.

Въпреки че произхожда от много известно семейство, Кристофър съзнателно решава да стои далеч от общественото внимание и е закрил профилите си в социалните мрежи. Говори се, че през 2020 г. той е направил избор да води по-здравословен начин на живот и се запалил по фитнеса.

Източник на Hollywood Life заяви: "Той започна да тренира и да избира по-качествена храна. Няколко години беше далеч от дома и живееше като типичен колежанин, но сега порасна и е готов да се грижи по-добре за себе си."

Преди 24-ия му рожден ден миналата година известният му баща, както и брат му Патрик, похвалиха Кристофър за трансформацията му.

В Instagram Арни заяви: "Между твоите занимания по бокс, вдигане на тежести, стречинг, колоездене и още, и още, дори не мога да насмогна с теб!"

Междувременно по-големият му брат Патрик добави: "Гордея се с теб. Нова работа. Съкрушителен в залата. Съвсем нов човек. Нямам търпение да видя какво ще ти донесе тази година."


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дядо Митьо

    3 0 Отговор
    Ред нянка,ред осмянка...