Last news in Fakti

18 Август, 2023 10:17 6 200 6

Анонсът на новия сезон на "Гласът на България" озадачи зрителите (ВИДЕО)

  • гласът на българия-
  • анонс-
  • надпревара-
  • дрифти

На клипа Мария Илиева, Дара, Иван Лечев и Миро се впускат в луда надпревара по софийските улици

Зрителите на БТВ останаха озадачени от анонса за новия сезон на Гласът на България. На клипа Мария Илиева, Дара, Иван Лечев и Миро се впускат в луда надпревара по софийските улици. Стартът е точно на жълтите павета в Триъгълника на властта. Клипът напомня на „Бързи и яростни“.

Явно се е наложило да бъде затворена част от булеварда временно за снимките. Скоростите са високи – Дара и Мария Илиева хвърлят състезателни погледи. Клипът е сниман и с дрон.

Нямаше да има нищо лошо в това, ако малко преди да бъде излъчен анонса по bTV не беше пуснат назидателен репортаж за младеж на 20 години, който кара Porsche пак по жълтите павета.

Той дрифти с висока скорост пред погледа на хората. Та, кой дава пример на такива младежи, се питат зрителите, гледайки вдъхновяващия клип на „Гласът на България“, пише vihrogon.bg.

Накрая Миро слиза от Lamborghini-то и пита къде е Мария. „Най-добрите се събраха и са готови за битка“, обяви той. Шоуто стартира на 10 септември в 20 часа по bTV.

Иначе за младежа с Porsche-то се знае, че преди година е предизвикал инцидент на пътя Ахтопол-Царево. Тогава той влиза с висока скорост от над 100 км/час в завой и се натриса в паркирала кола, в която, за щастие, не е имало хора.

Тогава застрашава над 10 души. Той не си е взел поука. Сега показва способностите си и в центъра на София по жълтите павета, както и в клипа на bTV за „Гласът на България“.

Пред очите на много свидетели и в зона с ограничение на скоростта от 30 км си дрифти спокойно, без притеснение. Отново със скъпата си кола показно върти гуми като застрашава останалите участници и пешеходци.

След като е сътворил мелето се снима пред намачкания и негоден автомобил като показва неприличен жест.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    12 3 Отговор
    Този Лечев е пълен нещастник.Не отиде на погребението на майка си,защото щял да изгуби пари от снимките на предаването.Той ли е за пример ?
  • 2 123456

    6 0 Отговор
    Все още има здрави и дебели дървета , които могат да ги поемат челно .... - дано уцелят !
  • 3 Има подобрение

    10 0 Отговор
    Този сезон няма дежурната чалгарка.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дрън дрън та пляс

    6 0 Отговор
    алчни мазни телевизии ,всеки ден ни заливат с помия и се правят на съоричастни и загрижени за всичко а в същото време се пускат клипове с гонки и високи скорости в центъра на столицата
  • 6 НЯКОЙ

    3 0 Отговор
    Значи стартира състезанието "Коя ще е по-разголена - Дара или Мария?" Българските телевизии се превърнаха в арена на безсрамието!