Last news in Fakti

28 Август, 2023 15:28 8 938 8

С 3 зодии се живее най-трудно

  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • съжителство-
  • съквартиранти

Раздорите могат да бъдат често събитие, когато живеете с представители на тези зодии

С 3 зодии се живее най-трудно - 1
Снимка: Shutterstock

Съжителството с друг човек невинаги е лесна работа. Най-важното, когато делите жилище с приятел е дали характерите си пасват, кой как общува, как ще бъдат разпределени задълженията в дома, как влияят различните настроения.

Има някои зодии, с които изобщо не е лесно да делите дом. Ето кои са, според „Times of India“.

Овен

Овните са познати със своята огнена, буйна, страстна природа. Те са доста решителни и смели. На някои това може да им действа ободряващо, но на други – да им се струва натоварващо. Често има караници и сблъсъци, когато живеете с Овен. Те са големи инати, не приемат чуждо мнение и искат всичко да става по техния начин. Импулсивни са, което може да предизвика хаос и несигурност, непредвидимост в дома. Трябва да сте търпеливи, ако живеете с представител на тази зодия.

Телец

По принцип, Телците са практични и стабилни личности. Сериозни са, но и педантични. Имат определена рутина, определени навици, които не искат никой да нарушава. Държат на материалното, всичко трябва много да се пази. Съпротивляват се, ако някой иска промяна, ново обзавеждане и нови уреди. Те са инати и трудно правят компромиси. Може да имате много спорове с тях, особено, ако ги карате да напуснат зоната си на комфорт.

Близнаци

Живеенето с тях си е голямо предизвикателство. Близнаците са познати със своята двойствена природа. От една страна, те са забавни, вълнуващо е да сте край тях, имат интересни истории и обичат да общуват. От друга, доста често си менят настроенията, често стават раздразнителни. Променят интересите и навиците си често, трудно е да свикнете да сте край тях. Имат нужда постоянно да комуникират, така че понякога може да ви досаждат или да не уважават личното пространство.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор
    Хората Сме Различни
    Ма
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 майстор

    11 3 Отговор
    Зависи кой ще ви плаща наема,тока,водата или парното,ако имате такова. В това разни зодии нямат намеса. Кюлчета и пачки са необходими в шкафчето.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Три в едно

    3 2 Отговор
    Ама едновременно или поотделно?
  • 6 ХХХ

    4 4 Отговор
    А скорпиона къде го изпуснахте?
  • 7 Запозната

    2 1 Отговор
    С 3ма мъже близнаци съм била, беше страшен купон. Все едно живееш с 10тина мъже едновременно :д
  • 8 Теле

    2 1 Отговор
    Телците са най отвратителните зодии.аз съм телец и знам добре това