Last news in Fakti

31 Август, 2023 11:53 3 335 27

Взеха колата на кралицата на хауса DJ Златина заради употреба на наркотици

  • златина димитрова-
  • dj-
  • наркотици

Златина Димитрова е категорична, че не употребява наркотични вещества и настоя да видим внимателно част от съставения полицейски протокол на място

Кралицата на хауса в Бургас DJ Златина Димитрова е била хваната дрогирана зад волана на бялото си БМВ, научи "Флагман" от свой достоверен източник. Атрактивната бургазлийка е била спряна за проверка в района на блок 53 в жк. „Изгрев“. Поведението ѝ обаче било доста подозрително и неадекватно. Полицейски служители от Пето РУ са я тествали за употреба на наркотични вещества, като устройството отчело наличие на кокаин и метамфетамин.

Димитрова е била зад волана на бял баварец, кабриолет, който след посочените наркорезултати, ще бъде поредната интересна придобивка в автопарка на ОДМВР-Бургас. Известната бургазлийка е била задържана за срок до 24 часа.

DJ Златина Димитрова е добре позната сред любителите на електронната музика. За нея се знае, че дълги години е работела като танцьорка в Испания, но през последните лета се наложи у нас като най-дивата и атрактивна DJ-ка.

Приятелите ѝ я описват като човек на купона, много забавна и позитивна. Често може да бъде засечена по плажните партита на водещи клубове по морето и фестивали, където е сред предпочитаните лица, които застават зад пулта.

Златина Димитрова публикува в мрежата тест за употреба на наркотици, направен в частна лаборатория. От публикацията ѝ става ясно, че тя не е употребявала наркотични вещества.

С омерзение тя разказа пред "Флагман" своята гледна точка за случилото се.

Повече от 5 дни съм с гнойна ангина и съмнения на бронхопневмония. Организмът ми е пълен с ибупрофени, аналгин, парацетамон и антибиотик Аугментин. Не се чувствам добре. Нещо повече – баба ми, която живее в блок 53 в жк. „Изгрев“, е също в тежко здравословно състояние, заради което се наложи да я посетя и да ѝ донеса лекарства и храна – вчера, около 14 ч. Тогава, на улицата до блок 53, бях спряна за проверка, при което дрегерът отчете наличието на въпросните вещества. Не съм оказвала никаква съпротива, само заявих, че настоявам да дам и кръвна проба, което направих веднага. Днес, по съвет на адвокат, дадох кръв и в независима лаборатория. За съжаление обаче случаят с мен вече беше оповестен във Флагман.бг“, каза тя.

Dj-ката показа рецепта, издадена редовно от лекар, с печат и подпис – за всичките лекарства, за които твърди, че е приемала през тази седмица. Рецептата е с дата 25.08. 2023 г. Тя е категорична, че не употребява наркотични вещества и настоя да видим внимателно част от съставения полицейски протокол на място.

Публикуваме отметките. Вижда се, че в раздела „Начин на поведение по време на проверката“ е отбелязано следното: Настроение/поведение – спокойно, владее се; слизане от МПС – нормално; походка – сигурна; изговор/произношение – ясно; очи – без особености; съмнителни признаци – потене, но липсва треперене и безпокойство.

Проверката е извършена около 15 часа. Номерата на кабриолета са били свалени веднага, а Златина е била отведена в Пето РУ за 24 часа.

Тя смята, че известността ѝ е причина за умишлена атака от страна на хора, които не могат да преглътнат, че е недостижима за тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Третото очо

    20 3 Отговор
    Колеги, местим ли?

    Коментиран от #18

  • 2 Пръц

    20 6 Отговор
    Надрусана и нагла. Жалва се. Ти да видиш
  • 3 Проститутка

    23 2 Отговор
    Да бе да....танцьорка в Испания. Знаем
  • 4 Добра новина

    19 1 Отговор
    Кралицата на белото в кауша.
  • 5 Испанеца

    13 1 Отговор
    Бавареца си го купи със Ду Пе. Ще си купи друг
  • 6 Валерко

    20 1 Отговор
    Не знам, но тези тестове дават 40% фалшиво-положителни резултати. Няма да е много приятно да ти вземат колата за нищо. Не знам кой аутист измисли този закон, при положение, че няма читави тестове. А като ти вземат колата, и да дадаеш кръв, чакаш с месеци резултат.

    Коментиран от #25

  • 7 бренди

    6 8 Отговор
    Наркоманката в затвора!
  • 8 Ай ся...

    22 6 Отговор
    Тъпите , злобни и завистливи селяндури , най знаете. Момичето е предоставило и документация , но отпадъците нямат почивен ден. И защо МВР продължава да взема автомобили , без съдебно решение ?!
  • 9 Мнение

    19 1 Отговор
    Абе защо полицаите не искат да ползват тези тестове , за нормалните граждани са ок? Нека и на полицаите да им се правят тестове.
  • 10 Сексуален Козирог

    4 1 Отговор
    Аз пък мислих,че кралицата умре????Па то имало нова....
  • 11 Иван

    9 8 Отговор
    Кат е била толкова болна що не си стои в къщи и да се лекува само питам

    Коментиран от #12

  • 12 Като

    12 1 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Си праззз , само ти не разбра , че е носила лекарства и за баба си ! Можели въобще да четеш , или просто бързаш да блеснеш с глупост , а ?!

    Коментиран от #14

  • 13 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    6 7 Отговор
    Хайде моля, всички наркомани са все болни
    и все употребяват лекарства,
    които показват грешни резултати на друг теста...

    Коментиран от #15, #24

  • 14 Ха ха ха

    10 4 Отговор

    До коментар #12 от "Като":

    Ми тя и червената шапчица носела питка на баба си ама вълка я изял. Сещаш ли се?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Кралица ли?

    4 0 Отговор
    Каква кралица е тази? Да не е крала?
  • 18 Ябаааа

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Третото очо":

    Местим и ги пцуваме. Въпросът е защо ни занимават с тия "танцьорки" и "DJ-ки", дето чак "болни" се разхождат с баварци кабрио... :)

    Факти, айде стига сте прославяли плъхове!
  • 19 Гаглей

    9 0 Отговор
    Върнете и колата на всякъде пише negativ
  • 20 зевзек

    6 0 Отговор
    какво пише в листовките на лекарствата, да не се управлява автомобил, и да не се работи с машини, ама кой да чете, първо, а у нас няма и кой да спазва освен това, опасявам се, че дадоха много власт на МВР с тези промени, и ще настане ХАУС, но не ХАУС парти, а кофти ХАУС, с набедени хора, и конфискувани автомобили, продадени под масата след това

    Коментиран от #27

  • 21 Аз ли съм кьорав?

    2 0 Отговор
    На нейния тест пише урина, що не си е направила кръвен?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Бойкот на алчните О.Л.Х.":

    Точно в това е проблема, че заради наркоманите страдат и хората, които вземат лекарства! Всеки може да се озове със свалени номера, ти също!
  • 25 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Валерко":

    Бивш МВР министър Богомил Бонев каза, че фалшивите тестове ги е въвел друг бивш МВР министър Валентин Радев през 2017 г., без да са утвърдени от службите по измерванията и по медицина! Преди 2017 не е имал проблеми.
  • 26 Мексо

    1 0 Отговор
    Без за съдя момичето но отивате на едно такова "парти" и ще разберете повече от това за което ви пишат по сайтовете. Може и да е била болна но на тези партита без наркотици никой не ходи.
  • 27 Мъдурко

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "зевзек":

    Само да те светна - ХАУС-а е едно, а другото е ХАОС!