Last news in Fakti

20 Септември, 2023 10:15 2 301 9

Участничка във "Фермата" колабира на Арената и ... (СНИМКА)

  • фермата 9-
  • цветина иванова-
  • колабира

Писателката Цветина Иванова напусна "Фермата: Нишката на живота"

Писателката Цветина Иванова напусна "Фермата: Нишката на живота" по bTV след серия от премеждия, в които показа желязна воля и желание за победа. Синеоката участничка колабира на Арената по време на отборния дуел, но въпреки изтощението не се отказа от битката и продължи напред към финала. След като нейният тим "Канатица" загуби решаващия сблъсък, съотборниците ѝ взеха тежкото решение тя да напусне предаването завинаги.

"За мен "Фермата" беше мечта. Изживях еуфория от емоции и създадох нови приятелства", каза тя, преди да си тръгне завинаги от стопанството.

Защо Цветина колабира

В първата индивидуална битка за два пендара Цветина от "Канатица" се сблъска с продавачката на цветя Емилия Георгиева от "Елбетица". Целта на участничките беше да построят стълба, минавайки десетки пъти нагоре-надолу по вертикалното трасе. Още след първия тур писателката се почувства зле и колабира, след като кръвната ѝ захар падна рязко. Наложи се да получи лекарска помощ. Веднага щом отново стъпи на крака, Цветина пожела да продължи битката, а конкурентният отбор "Елбетица" я приветства с аплодисменти обратно на Арената. Тя обаче отново загуби координация и се отказа след третия тур. "Битката е моя, но не чувствам истинската сладост на победата", коментира Емилия след края на изпитанието.

Сблъсъкът на титаните

Във втория сблъсък за един пендар сили премериха операторът на пристанище Георги Петров от "Канатица" и дизайнерът Сергей Панайотов от "Елбетица". Двамата трябваше сръчно да разплетат топчета от мрежа и да ги вкарат с финес в малък кош, пише actualno.com. Мерникът на Сергей се оказа много по-точен и той донесе победата на своя отбор.

В третата битка за три пендара земеделецът Кенан Асил от "Канатица" се противопостави с всички сили на експерта в борбата с финансовите измами Георги Стоянов от "Елбетица". В продължение на 30 минути двамата масивни дуелисти трябваше да обръщат двулицеви черно-бели плочи, като целта на всеки беше да сложи на Арената повече плочи от един цвят. Под проливния дъжд Кенан спринтира неколкократно и победи безапелационно. Резултатът беше изравнен, а "Канатица" отново се върна в играта.

Равенството се запази и след като двата тима дадоха еднакъв брой верни отговори на въпросите на Алманаха и всеки получи по два пендара. Развръзката дойде в отборната щафета за пет пендара. В нея участниците трябваше да пренесат вода в огъващи се тръби, да завъртят голяма клетка, увиснали на ръцете си, да отвият гайки от дълги шпилки и да освободят висящи чували. Георги от "Канатица" въобще не успя да премине през въртящата се клетка и така загуби ценно време за своя тим. "Елбетица" триумфира в отборния дуел с десет пендара, а конкурентите им останаха с пет.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Босфор ТВ

    11 1 Отговор
    Няма как да вдигнете рейтинга на това подобие на игра. Не става.

    Коментиран от #3

  • 3 Сандански

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Босфор ТВ":

    Всичко е пародия в това предаване, но най-неприятни са двамата глашатаи. Ниски хора с голямо самочувствие и нисък морал.
  • 4 Идън

    6 0 Отговор
    Пак пендар... ДУМАТА Е ПЕНДАРА- една пендара- две пендари или две пендарки.Пендарка е малка златна монетка пришивана на шапчицата на бебето с червен конец или на булото на невестата. Пендара- ж. р. ед. ч.
  • 5 9689

    2 0 Отговор
    Браво на момичето ........Алчните продуцеенти зааслужават........
  • 6 Не го гледам това мозъчно промиване

    6 0 Отговор
    Само се чудя как участието в тази глупост може да бъде мечта на един нормален човек...
  • 7 123456

    1 0 Отговор
    ще чакате някой да умре за два пендара , нали , ама рейтинга удря тавана ...
  • 8 бай Иван

    1 0 Отговор
    Кой ги гледа тези предавания въобще? И по БТВ и по Нова. Тези предавания не носят никаква полза. Не съм чул някой около мен да гледа нещо от тях. Все пак им благодаря ,че имам време за нещо друго по време на тези предавания.
  • 9 Един от народа

    3 0 Отговор
    Сега от всички предавания във фермата разликата е че готвят,но ние не виждаме,нищо не виждаме освен игрите и любовни терзания.Това не е интересно,много е досадно и превключваме канала.Защо се казва Фермата ?Едни плажуват,,други правят уж нещо,но какво не се знае.Когато беше истинска ферма и си строяха,и научаваха кое как се прави,беше интересно и на нас,а сега,,Гола Вода,, момчета.Много ви се радвах че постигнахте голям успех, но сега издишате.