Last news in Fakti

12 Септември, 2023 14:49 2 542 6

Неделина - първата напуснала „Фермата“ 9: Излизам като победител

  • неделина цанева-
  • фермата 9-
  • поп фолк

Поп-фолк певицата разказа за преживяването си във формата, но и за живота си извън стопанството

Само седмица след старта на деветия сезон на "Фермата" по bTV един от участниците се раздели с предаването завинаги. Поп-фолк певицата Неделина Цанева първа си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и гласуването на съотборниците ѝ от "Канатица".

Броени часове след напускането си от "Фермата", Неделина гостува в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин".

"Дадох всичко от себе си. Не мога да кажа, че е имало нещо, което да ми е най-трудно, защото аз влязох с нагласата, че ще ми е трудно. Не съм очаквала да има лесен момент. За мен това е едно уникално преживяване - да излезеш от зоната си на комфорт, да не знаеш къде отиваш и да експериментираш със себе си. Аз съм изключително доволна, че излязох за себе си като победител", сподели тя пред Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

Малко по-късно тя гостува и в предаването "Преди обед", където също разказа за преживяването си във формата, но и за живота си извън стопанството. Брюнетката сподели, че в момента е с изкуствен нокът на единия пръст на крака, след като една от кравите доста лошо я е настъпила.

Неделина разкри и, че в момента сърцето ѝ е заето, но поне засега не желае да споделя кой е мъжът до нея. Според слуховете господинът е част от екипа на "Фермата".

"Сърцето ми е пълно с любов, но със сигурност не е никой от участниците. Не мога да кажа нищо за момента, нека да оставим нещата така на съдбата, на времето", обяви певицата, предава dir.bg.

Тунингованата брюнетка открехна малко и от завесата за музикалната ѝ кариера, на която се е отдала изцяло. Неделина не крие, че попфолк средата, в която се изявява, не е много добра.

"Лицемерието ми е най-трудно да го приема в попфолк средите, в хайлайф средите. В модата не беше така силно изявена злобата. В попфолка приятелство няма, мога да го кажа твърдо. Доста капани са ми се случвали, които не са ок, но въпреки всичко продължавам", завърши Неделина.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 1 Отговор
    Това НЕЩО...как може да се харесва...по поръчка ли си прави огледалата в къщи...какви са тези неестествени скули...джуките не ги коментирам...какъв е този африкански г..Тези ...пълнещи хралупата...такова квазимодо ли харесват..изюсми се този Свят...
  • 2 Иван на Андрей

    6 2 Отговор
    Неделина напусна в Понеделник и заяви във Вторник, че я викат в Сряда за баража в Четвъртък, когато, ще й кажат да се включи на партито в Петък и ще прибие всички и в Събота отново, ще е в играта!
  • 3 Новичок

    3 1 Отговор
    Преместих го...
  • 4 Това е

    6 0 Отговор
    Изрод
  • 5 Иванов

    1 4 Отговор
    Има срашни усни много е секси жена която щете побарка в леглото жена само за секс
  • 6 Чоко

    1 0 Отговор
    тая навремето Митьо Пищова я пляскаше