Last news in Fakti

21 Септември, 2023 14:15 1 933 3

Актьорът Дани Мастерсън, който беше осъден на 30 години затвор за изнасилвания, се развежда

  • дани мастерсън-
  • актьор-
  • бижу филипс-
  • развод-
  • молба за развод-
  • затвор-
  • изнасилвания-
  • присъда

Актрисата Бижу Филипс подаде молба за развод с актьора няколко дни след произнасяне на присъдата

Актьорът Дани Мастерсън, който беше осъден на 30 години затвор за изнасилвания, се развежда - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актрисата Бижу Филипс подаде молба за развод със звездата от „Шеметни години“ Дани Мастерсън, дни след като той беше осъден на 30 години затвор за две изнасилвания, съобщи АП.

Този понеделник 43-годишната Филипс подаде молба в съда в град Санта Барбара за прекратяване на почти 12-годишния си брак с 47-годишния Мастерсън, съобщи съдът на своя уебсайт. Двойката има дъщеря на 9 години.

Мастерсън твърди, че е невинен, а адвокатите му казаха, че планират да обжалват. Според тях има проблеми с доказателствата, както и конституционни проблеми с присъдата му.

Филипс присъстваше на двата дълги съдебни процеса на Мастерсън заедно с други членове на семейството му. По време на първия процес през ноември съдебните заседатели отказаха да се произнесат, защото не постигнаха единодушие. При втория процес други съдебни заседатели се произнесоха в полза на две от жените, но не успяха да постигнат единодушно решение, необходимо за осъждането по третия случай.

Филипс плака, когато бяха прочетени присъдите на 31 май, и на моменти показа подобна емоция по време на изслушването на присъдата на Мастерсън на 7 септември, когато съдията присъди лишаване от свобода. Присъдата ще изисква Мастерсън да бъде задържан за 25 години и половина, преди да може да отговори на условията за условно освобождаване.

В писмо до съдията преди произнасянето на присъдата на Мастерсън, Филипс го похвали в качествата му на съпруг и баща.

Мога да кажа, че Дани наистина беше моят животоспасяващ партньор“, написа Филипс, препращайки към грижите, които Мастерсън е оказал на нея и на дъщеря им, след като Филипс претърпя трансплантация на бъбрек през 2017 г.

В писмото, което беше силно редактирано, преди да стане публично достояние след присъдата, пише също, че Филипс и Мастерсън са закупили ферма в провинциалния окръг Санта Барбара, която той е превърнал в лозе, след като новината за полицейското разследване е попречила на възможностите му да намери работа като актьор.

„Дъщеря ни и аз сме съкрушени, че той не е у дома с нас“, каза Филипс и също нарече Мастерсън „удивителен баща“.

Бижу Филипс е дъщеря на певеца и текстописец Джон Филипс, който е автор на много от песните на група „Мамас енд Папас“, и на актрисата Женевиев Уайт. Филипс работи като модел през тийнейджърските си години. Тя също издава свой самостоятелен албум, преди да премине към актьорската професия. Участва във филма „Почти известни“, както и в телевизионното предаване „Закон и ред: Специални разследвания“.

Връзката на Филипс и Мастерсън започва през 2004 г. Двамата обявиха годежа си през 2009 г. и се ожениха в Ирландия през 2011 г., припомня БТА.

Мастерсън е най-известен с ролята си в сериала „Шеметни години“ (от 1998 до 2006 г.), в който участват още актьорите Аштън Къчър, Мила Кунис и Тофър Грейс. Полицията в Лос Анджелис обяви, че разследва Мастерсън за сексуално насилие през 2017 г. и той беше арестуван през 2020 г.

Актьорът беше осъден за изнасилването на две жени, с които се е запознал като член на Сциентоложката църква през 2003 г. И двете жени свидетелстваха, че Мастерсън е сложил наркотици в напитките им, след което ги е изнасилил.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генади

    10 3 Отговор
    А байдън си пада по малки...
  • 2 Протестиращ

    9 0 Отговор
    Уточнение: човекът не се развежда, а само жена му иска да се разведе и тя е тази, която е пуснала молба!
  • 3 Кака

    6 0 Отговор
    Браво бе, ония били изнасилени през 2003, ама чак през 2013 подали оплакване. То в щатите давността за убийство на нигър е по малка от изнасилване по взаимно съгласие.