Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 10:08 1 615 3

Първият български моден бранд „Рила стил“ празнува 50-годишен юбилей

  • юбилей-
  • моден бранд-
  • рила стил-
  • инициатива-
  • уницеф

Събитието ще се състои на 10 октомври в София

Първият български моден бранд „Рила стил“ празнува 50-годишен юбилей с благотворителна инициатива в подкрепа на УНИЦЕФ. Това съобщават организаторите на събитието, което ще се състои на 10 октомври в София.

Васил Найденов, Виктор Калев, Ани Салич, Гала, Радина Червенова, Николай Михайлов, Ивет Лалова, както и националните посланици на добра воля на УНИЦЕФ България – Елена Петрова и Поли Генова, са дарили свои лични костюми с колекционерска стойност за каузата на УНИЦЕФ.

„Всеки от артикулите в колекционерската изложба е от специален момент на популярните личности, които участват в инициативата. Актьорът Виктор Калев дари костюмът и аксесоарите към него, с които излиза на сцената на първия моноспектакъл „Грамофонът“. Елена Петрова пък се раздели с роклята от първия епизод на сериала „Стъклен дом“, а водещата Гала дари роклята, с която печели първата си награда като водеща на най-гледаното телевизионно предаване „На кафе“ през далечната 2000 г.“, разказват от „Рила стил“.

Първият български моден бранд „Рила стил“ празнува 50-годишен юбилей

„В името на каузата на УНИЦЕФ, Ани Салич се раздели с костюма и аксесоара, с които беше водеща на благотворителния сезон на „Като две капки вода“, посветен на благотворителната организация, през пролетта на 2023 г. в ефира на Нова ТВ. Магнетичната Поли Генова дари атрактивния си гащеризон от видеото към песента How we end it, а вратарят на националния отбор по футбол и на ПФК „Левски“ – Николай Михайлов, се раздели с ръкавиците и бутонките, с които излиза в мача-реванш от UEFA Conference League 2022/23 срещу ПАОК. Най-бързата бяла жена на планетата, Ивет Лалова, подари тениска с автографа си, а звездата на българската поп музика, Васил Найденов – едни от любимите си кецове. Една от най-красивите и емблематични телевизионни водещи, журналистът Радина Червенова, дари специална своя рокля, с която празнува сватбения ден на близки приятели в атмосферата на изискания хотел „Джордж V” в Париж“, разказват още от „Рила стил“.

Компанията „Рила Стил“ и дъщерното ѝ дружество, с което става известна в чужбина – Battibaleno, е първият източноевропейски бранд със собствени магазини в столицата на модата и 24 пъти участва в прет-а-порте, Париж, припомнят от компанията. „Рила стил“ се превърна в мода и за елита, и за обикновената жена. Привлякохме към компанията едни от най-добрите чужди дизайнери като Софи Ситбон, Сара Гунарсон, Саша Паша, да създават мода за българките. Посветих най-добрите си години в развитие на компанията и успях, благодарение на много приятели, въпреки перипетиите, административния натиск и вътрешните саботажи. Радвам се, че по повод юбилея на „Рила стил“ успяхме да привлечем за каузата ни да помогнем на УНИЦЕФ и най-популярните български звезди, хора с характер, защото също, както и модата, така и ценностите са непреходни.“, казва Рауф Ахундов, собственик на компанията.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Злати Минкова

    0 1 Отговор
    Моята любимка Гала. Всички в моето село червен бряг я гледаме и не я пропускаме.
  • 2 глоги

    1 0 Отговор
    журналистКАТА Радина Червенова...Радина е жена!
  • 3 трясъ

    2 0 Отговор
    Не ни пробутвайте расизъм! Тази вдясно от Гала,българка ли е???