Last news in Fakti

7 Октомври, 2023 15:49 4 479 6

Това ли е новият мъж в живота на Цеца Величкович?

  • цеца величкович-
  • афера-
  • връзка-
  • баскетболист-
  • сърбия-
  • македония

Медии на Балканите свързват поп фолк звездата с бивш баскетболист

Звездата на сръбския поп фолк Цеца е съблазнила легендата на баскетбола в Скопие Перо Антич, за което гърмят медиите в Скопие и Белград. Свалката между двамата започнала през март в македонската столица, където изпълнителката на "Пиле", чието истинско име е Светлана Ражнятович, има участие в една от най-известните дискотеки.

Етническият сърбин Антич, който на два пъти у нас носи фланелката на "Лукоил Академик" и има и български паспорт, прави всичко възможно да се покаже в най-добра светлина пред "Майката на нацията", както наричат Цеца в родната X Сърбия, и резервира най-хубавите места в нощното заведение за музикалния спектакъл. Шумната компания на Перо, който понастоящем е президент на Македонската баскетболна федерация, е на метри от подиума и певицата няма как да не забележи бившата звезда на НБА отбора "Атланта Хоукс". Купонът продължил и зад кулисите, където Антич е извикан за по-интимна среща, пише България днес.

Гигантът с ръст 211 см и завидно тегло е впечатлил с маниери и физика 50-годишната едрогърда брюнетка, която е поискала да се видят и втори път. Разведеният преди 3 г. велик шампион под обръчите nqma сериозно гадже и мигновено поддава на поканата за романтична вечеря в Белград, въпреки че Цеца е почти десетилетие по-възрастна от него.

Трикратният победител с отборите на "Олимпиакос" и "Фенербахче" в най-престижното баскетболно клубно състезание Евролигата, зарязва всичките си лични и професионални задължения и още следващия уикенд е в сръбската столица. Перо е наясно, че на Цеца, която е еротичен блян на милиони балканци, не се отказва и втори шанс няма да има. Вечерята на свещи явно преминава суперуспешно, защото Антич ползва всяка възможност да пътува до сръбската столица, мълви клюката в Скопие. Уж отива за изпълнение на служебни задачи, но никой в Белград не го вижда нито в баскетболните зали, нито в местната баскет федерация. Макар силно влюбени и необвързани, Перо и Цеца упорито крият връзката си през цялото лято. И на най-близките си не издават къде ще ходят заедно на море, за да няма изтичане на информация към таблоидите.

Осъзнават, че са изключително популярни лица с милиони фенове и пресата няма да ги остави спокойно, ако публично огласят интимните си отношения. Страстите им обаче не могат да бъдат скрити и македонските журналисти разкриват любовната им афера. Някои от изданията даже споменават, че в близко бъдеще може да се очаква и минаване под венчилото, което ще бъде второ и за двамата.

"Не е вярно. Не сме гаджета с Цеца. Това са махленски клюки - отрича Антич пред журналисти. - От всичко написано и обявено по вестниците и сайтовете истина е само, че съм влюбен, но не в нея, а в друга жена", допълва 41-годишният татуиран мачо с бръсната глава и гъста брада. Той обаче не отрича, че се познава с родената през 1973 г. в село Житораджа до Ниш певица, като допълва, че запознанството е станало именно в скопската дискотека през март.

Цеца, която вече е баба на двама внуци от сина си Велко, отказва коментар по темата. Изпълнителката на "Трепни" деликатно отклонява вниманието на пресата към личния ѝй живот и нито потвърждава, нито отрича, че в живота ѝ отново има голяма любов и това е ексбаскетболиста Перо Антич.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъкаааа

    7 1 Отговор
    Син циципас:Аз откъде да знам?! Татуирки разни.
  • 2 Той

    6 0 Отговор
    от сега с ластични чорапи , няма да е за дълго .
  • 3 Малее, тоя

    10 0 Отговор
    Жив циганин! Обаче, 211 са си 211!!! После разправяйте, че размерът нямал значение!
  • 4 Ха ха

    8 0 Отговор
    Оле, Оле, от воле, къв надраскан орангутан,,🏀
  • 5 Анте Павелич

    7 2 Отговор
    Светлана Величкович и Перо Антич да сеъбски сигани-християни@
  • 6 От автора на оригиналния текст

    1 0 Отговор
    Тази помиярка Мария Атанасова как няма грам срам да си сложи името и снимката под нещо, което е писано от друг, а не от нея, а на всичко отгоре, тъпачката цитира и първоизточника на статията вестник "България днес"?!?!?!?!?