Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 15:28 3 435 11

"Семейство Симпсън" направи страховито пророчество за Илон Мъск

  • илон мъск-
  • семейство симпсън-
  • предсказание-
  • пророчество

В новия епизод на анимационното шоу на Мъск му се налага да продаде социалната мрежа Екс (Туитър)

"Семейство Симпсън" направи страховито пророчество за Илон Мъск - 1
Снимка: Shutterstock

Най-скорошния епизод на „Семейство Симпсън“ може да включва още едно смело предсказание за бъдещето, този път отнасящо се до Илон Мъск, неговите космически пътувания и социалната мрежа X (предишен Twitter). Много зрители смятат, че това може да се сбъдне в близко бъдеще.

Дългогодишното анимационно шоу на Fox дава прогнози от началото на 90-те години, които някои зрители смятат, че в крайна сметка ще се сбъднат, пише Yahoo Entertainment. А някои от тях вече са се сбъднали и то с невероятна точност.

Четвъртият епизод от 35-ия сезон на „Семейство Симпсън“, който беше излъчен в неделя, беше пародия за младата изпълнителна директорка Персефона, отпаднала от колежа. Героинята олицетворява философията на Силициевата долина за „преструвай се, докато не успееш“. В крайна сметка тя успява да очарова г-н Бърнс да финансира мечтания ѝ проект, след което те се женят.

В един от епизодите той ѝ подарява „нещо специално“ под формата на картичка за рождения ѝ ден. Персефона мисли, че новият ѝ съпруг ѝ е дал ваучер.

„Не, купих ти Twitter, цялата компания! Беше изгодна сделка, предишният собственик трябваше да го продаде, след като неговата автономна ракета от Марс се разби в Международната космическа станция.“, отговаря Бърнс.

Тази сцена беше последвана от сцена, в която г-н Бърнс и Персефона бяха интервюирани от медийната личност и съсъздател на Billions Андрю Рос Соркин, който намекна, че след като е станал собственик на X, г-н Бърнс е премахнал всички негативни туитове за Персефона от платформата.

Реакция в социалните медии

Всъщност не е никак необичайно, че реакцията на зрителите към този епизод от анимационния сериал бе насочена за обсъждане именно в X (Twitter). Много потребители започнаха да се шегуват за Международната космическа станция и да оставят съобщения, посветени на това събитие, в случай че наистина се случи.

„Семейство Симпсън току-що ни предупреди, че един от космическите ракети на Илон Мъск ще се сблъска с международната космическа станция... те са непобедими в предсказването на трагичното бъдеще“, пише един.

Мъск в сериала "Семейство Симпсън"

Това не е първият път, в който Мъск се споменава в популярния анимационен сериал. През 2015 г. той се появява в епизод от сезон 26, озаглавен „The Mask Who Fell to Earth“ (Маската, която падна на Земята).

Той също беше герой в други култови сериали като South Park и Rick and Morty.

Изданието отбелязва, че е твърде рано да се каже дали тази прогноза на Симпсън ще се сбъдне.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Вълкът

    9 3 Отговор
    Беше ми любима анимация, ама последните 14-15г нищо не са измислили, аз спрях да ги гледам от поне от 10г. Да закриват!

    Коментиран от #2

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Вълкът":

    Явно си изтървал точно серията в която Сем. Симпсън предсказват влизане на кораб на VI 🇺🇲 флот в Турско пристанище и няколко дни след това голямо земетресение , при това точнонв района на Кахраманмараш ❗
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 0 Отговор
    При това :
    "На 03.02.2023 г.
    САЩ, Швеция, Белгия, Франция, Германия, Италия, Холандия, Швейцария и Великобритания изтеглиха посланиците си от Турция. На 05.02.2023 г.
    Ердоган обвини САЩ, че искат да го свалят от власт и да повлияят на резултата от предстоящите президентски избори в страната, насрочени за 14 май.
    На 06.02.2023 г.
    последва първото земетресение с магнитуд 7,4 по скалата на Рихтер, а след няколко часа имаше по-мощен трус с магнитуд 7,8. "
  • 4 Мъск

    15 4 Отговор
    „Мисля, че Сорос мрази човечеството на фундаментално ниво. Това е моето мнение“, заяви той в подкаста на журналиста Джо Роугън.
    Та и с нашите соросчета е така . И те мразят България .

    Коментиран от #8

  • 5 от години съм разбрал едно

    11 1 Отговор
    този сериал не дава прогнози той показва какво следва …
  • 6 Аз гледах

    1 0 Отговор
    Как един филмар се посира е гащоците
  • 7 кУмУнист

    1 2 Отговор
    На Симпсън пророчествата са като на баба Яга, пардон баба Ванга. То и кучето ми може да ги пророкува тези неща, все някога ще се случи и тогава, оооо миракъл.
  • 8 утайка дето рита ора

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мъск":

    Той не е точно журналист, а комик, ММА коментатор и подкастър, но иначе важи..

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гражданин

    0 1 Отговор
    Ако пуска интернет в Газа ,не са tweter ще продава.