Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 11:05 1 813 5

Ариана Гранде наложи абсурдна забрана на приятелите си

  • ариана гранде-
  • забрана-
  • итън слейтър-
  • певица

Певицата не иска близките ѝ да обсъждат връзката ѝ с актьора, който озвучава Спондж Боб

Ариана Гранде наложи абсурдна забрана на приятелите си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

След публикациите от последните месеци, че Ариана Гранде вече има нов мъж в живота си след развода, стана ясно, че певицата е предупредила всички в приятелския си кръг да не споделят информация за новото ѝ гадже Итън Слейтър, информира изданието "RadarOnline".

По ирония на съдбата медията научи това именно от близки приятели на Гранде, които вече нямат право да говорят за отношенията ѝ с актьора, който озвучава емблематичния герой на Никълодиън - Спондж Боб.

"Ариана помоли всичките си приятели да не говорят за това - поне докато и двамата официално не се разведат", каза източник и пред "National Enquirer".

Припомняме, че Гранде вече финализира бързо развода с бившия си съпруг Далтън Гомес в началото на октомври. Тогава стана ясно, че поп звездата се е съгласила да му изплати 1,25 милиона долара, вместо допълнителна съпружеска издръжка. На Гомес пък му бе позволено да остане в общия им дом в Лос Анджелис без наем за 30 дни и да получи 1/2 от нетната печалба от продажбата му. В изтекли документи от предбрачния им договор, стана ясно също, че Далтън няма право да разказва на широката общност тайни от съвместния му живот с Ариана, както и обратното. "Без предварителното писмено съгласие никоя от страните няма право да разкрива, умишлено публикува, или предоставя информация", е част от договора им.

От своя страна Слейтър също подаде молба за развод със съпругата си Лили Джей, която според световните медии е била "поразена" от новината, че мъжът ѝ излиза с Ариана. Тя Итън бяха заедно в продължение на 10 години и посрещнаха първото си дете през 2022 г. Връзката му с Ариана е едва от няколко месеца. Двамата се запознали на снимачната площадка на филмовата адаптация на "Wicked", пише dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Амииии

    7 3 Отговор
    Поредната латина стремяща се, към рижав наглоcакc!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Генади

    3 0 Отговор
    Иганка!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Титоман

    0 0 Отговор
    Как са и на Тита титите?