Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 14:57 1 013 1

Кейти Пери посвети концерта си във Вегас на дъщеря си (ВИДЕО)

  • кейти пери-
  • концерт-
  • лас вегас-
  • дъщеричка-
  • орландо блум

Тригодишното момиченце беше в ръцете на баща си, Орландо Блум, по време на шоуто на Пери

Кейти Пери посвети концерта си във Вегас на дъщеря си (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Когато Кейти Пери за последен път стартира шоуто си в Лас Вегас, тя не пропусна да отбележи един много специален член на публиката: дъщеря си Дейзи Дав.

"Дейзи, обичам те толкова много", каза певицата на "Roar", докато беше на сцената на Resorts World Theater, както се вижда от видеоклиповете, публикувани в социалните медии.

Тригодишното момиченце се появи на видеоекраните, облечено в рокля на Мини Маус, която очарователно махаше на Пери на сцената. "Ти си най-добрият ми приятел и толкова се радвам, че си тук", каза Пери.

В края на шоуто Пери произнесе емоционална реч, в която изрази благодарност за близките си, които по думите ѝ са подкрепили пребиваването ѝ в Лас Вегас.

"Създадох това шоу след раждането на дъщеря ми Дейзи Дав. Когато я срещнах, сякаш цялата любов, която някога съм търсила, най-накрая се появи", каза тя във видеото, публикувано в X.

View this post on Instagram

A post shared by QueTal Magazine (@quetalmagazine)

"Така че това шоу е за вътрешното дете във всеки от нас и за надеждата, че може би ако всички ние можехме да видим живота през очите на едно дете, щяхме да бъдем свободни. Защото никога не забравяйте, че любовта е и винаги ще бъде ключът", каза тя.

Орландо Блум, дългогодишният партньор на Пери и баща на Дейзи Дав, също присъстваше на концерта и беше видян в други видеоклипове, публикувани в социалните мрежи, да танцува с дъщеря си, докато Пери изпълняваше хита си от 2017 г. "Chained to the Rhythm".

В речта си Пери също така благодари на Блум "за това, че е невероятна система за подкрепа" и "невероятен баща", предава dariknews.bg.

Блум и Пери станаха родители на Дейзи през август 2020 г., като тогава написаха в публикация в Instagram, че "плуват в любов и удивление от безопасното и здраво пристигане на дъщеря ни".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    Като певица е добра, но като жена е страхотна с тия зелени очи и хубави гърди