Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 13:15 2 055 3

Енрике Иглесиас се оттегля от музиката

  • енрике иглесиас-
  • музика-
  • албум-
  • пенсиониране

48-годишният латино идол заяви, че предстоящия му студиен албум ще е последният

Енрике Иглесиас се оттегля от музиката - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

За ужас на феновете си Енрике Иглесиас заяви, че следващият му студиен албум ще бъде неговият последен. 48-годишният латино идол смята да спази обещанието си и да спре да записва нова музика след издаването на предстоящия му 11-и албум.

С фокуса сега върху Final (том 2) през последните месеци, когато втората финална част най-накрая излезе през февруари, тя ще се е появила повече от две години след предшественика си.

Съобщава се, че този албум ще е последен за изпълнителя на Hero. В крачка към промоционалния тласък, поп суперзвездата предостави график за издаването на албума и след това разкри какво означава това за кариерата му.

„Албумът е готов всъщност и ще излезе през февруари“, каза Енрике за Today.„Напълно е завършен. Това, което искам да направя, е да заснема един или два видеоклипа точно преди втория етап от турнето и да ги пусна.“

Той добави: „Работя върху този албум от доста години. И за мен винаги е било, както казах, последният ми албум… това е той. Не мисля – не, знам, няма да правя повече албуми“.

В момента той продължава турнето си Trilogy Tour и феновете на певеца ще имат шанс да го гледат в действие именно по време на някой от концертите му. От средата на октомври Иглесиас е напът заедно с колегите си Рики Мартин и Питбул. Въпросното турне беше удължено с 18 нови концерта през 2024 г. заради големия интерес.

Триото поп звезди, като всички от тях са спечелили куп награди, се познават много добре и затова решиха да споделят и сцената, правейки турне заедно.

Иглесиас и Питбул преди това бяха на турне през 2017 г., докато Иглесиас и Мартин също се обединиха през 2021 г. за собствена серия от концерти.

Роденият в Мадрид Енрике напоследък е открит и честен относно желанието си да се пенсионира, поне в издаването на нова музика. Световноизвестният певец и текстописец още преди време разкри, че смята да се оттегли от записите на музика. Още през септември 2021 г. той каза, че се намира в онзи момент, когато смята, че е подходящо да промени нещо кардинално в живота си. Той дори спомена, че мисли за пенсиониране още от 2015 г.

Въпреки новината, феновете му могат да бъдат спокойни, тъй като Иглесиас няма да спре да прави музика напълно. Той обеща, че няма да се откаже от правене на сингли от време на време, а и ще поема други проекти.

„Никога няма да спра да пиша песни, защото обичам да пиша песни, но ще го правя по различен начин – което означава, че не е задължително да са опаковани като албум – така че този проект е важен за мен “, обясни той преди време.

В знак, че той все още ще бъде активен донякъде, Иглесиас пусна първия том. 2 сингъл, Así Es La Vida, с участието на аржентинската певица Maria Beccera, през октомври.

Наскоро стана ясно, че синът на Хулио Иглесиас най-накрая е сключил брак с дългогодишната си половинка – бившата тенис звезда Анна Курникова, припомня Tialoto.bg. Двамата са родители на три деца – две момичета и едно момче.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арчи

    0 3 Отговор
    за този е пределно ясно какъв е, единствено Рики Мартин си призна от тази гилдия. Може би и други - но този - не.
  • 2 кон върху вагон

    3 0 Отговор
    Да си гледа там Анна Курникова и дечинята - стига му толкова!
  • 3 Щукар

    3 0 Отговор
    Голям! Е,все някога човек трябва да се пенсионира и да се отдаде на семейството си. Да е жив и здрав Енрике!