15 Юли, 2024 10:45 968 3

Кание Уест обяви, че напуска музиката (СНИМКА)

  • кание уест-
  • музика-
  • напуска

Кореспонденция, в която рапърът говори за "пенсиониране" беше публикувана от колегата му Rich the Kid в Instagram

Кание Уест обяви, че напуска музиката (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американският рапър Кание Уест обяви, че се оттегля. Кореспонденцията, в която музикантът говори за напускане на сцената, беше публикувана от колегата му Rich the Kid в Instagram, пише БГНЕС.

„Напускам професионалната музика. Не знам с какво друго да се занимавам", се казва в съобщението на Уест, чийно скриншот бе публикувана от Rich the Kid. В кореспонденцията той призова рапъра да не се „пенсионира" и му напомни за успеха на албума Vultures 1. Rich the Kid впоследствие изтри поста. Уест не коментира случая.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има

    6 0 Отговор
    Конспиративна теория която твърди , че Кание не се е подчинил на илюминатите , а те управляват целият шоубизнес ! Пример - последният който им засвидетелства безпрекословно подчинение беше кечиста който излезе зарезил по гол Г/З на церемонията по връчването на наградите Оскар , прикрит като Адам с едно листо отпред !
  • 2 Цъцъ

    4 1 Отговор
    А ще снима жена си Чесори в хард филмчета за големи😉 Впрочем тя е навитачка и с нейните даденост, ще направят бая парици😉 После, кой откъде е😅
  • 3 Е как с какво

    2 3 Отговор
    С руска пропаганда. Това е новото му поприще след посещението в Москва.