Last news in Fakti

17 Декември, 2023 07:00 3 965 0

Дневен хороскоп за 17.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за мечти и планове за Стрелците

Дневен хороскоп за 17.12.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е добре да отделите време, за да останете насаме със себе си. Имате нужда да успокоите емоциите си и да премислите нещата спокойно.

Телец

Ще се чувствате странно, но приятно. Предчувствията Ви са верни, но не преувеличавайте значението на някои неща, опитайте да гледате мащабно.

Близнаци

Ще гледате мащабно на всичко, което правите и така може да пропуснете важен детайл. Това, че идва Коледа не Ви оправдава. Бъдете по-прецизни.

Рак

Разговорите с хора от близко обкръжение ще Ви помогнат да разрешите належащ проблем. Общуването е онова, от което имате нужда. Общувайте, споделяйте, бъдете с хора, винаги има начин да го направите.

Лъв

Най-добре е да не оставяте прекалено сериозни неща за вършене през този ден, защото със сигурност няма да ги приключите. Карайте по-лежерно.

Дева

Започнете да правите това, което най-много искате, още сега. Животът няма да трае цяла вечност, уловете мига, изживейте го.

Везни

Простотата на живота не означава, че трябва да бъде прекаран в бедност и мизерия. Достатъчно е да имате това, от което се нуждаете, и да не искате онова, от което нямате нужда.

Скорпион

Хубаво е да следвате максимата - ако искате да придобиете знание, всеки ден добавяйте по нещо, но ако искате да постигнете мъдрост, всеки ден изхвърляйте по нещо.

Стрелец

Ден само за мечти и големи планове. Ще има доста условности, които ще Ви пречат да осъществите намеренията си, но не бива да Ви спират.

Козирог

Не се обиждайте на дреболии, не приемайте всичко лично. Ще си дадете сметка кои са ценните неща за Вас и сякаш изведнъж ще получите просветление.

Водолей

Недейте прекалено да капризничите, защото и на самите себе си няма да сте симпатични. Всичко ще ви омръзва доста бързо, бъдете по-концентрирани.

Риби

Сутринта ще се опиянявате от собствените си идеи,но по някоя време ще Ви стане ясно, че трябва и да поработите върху осъществяването им.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА