Last news in Fakti

17 Декември, 2023 15:19 2 909 4

Женски хороскоп за януари 2024 г.

  • хороскоп-
  • януари-
  • женски-
  • зодии

Първият месец от новата 2024 година ще бъде наситен със събития

Женски хороскоп за януари 2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

Януари е един от най-важните месеци в годината. Вярваме, че както той потръгне, такава ще бъде цялата нова година за нас. Но в астрологията няма място за суеверия. Първият месец от новата 2024 година ще бъде наситен със събития.

Повече за вашата зодия вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Още в първия месец на новата 2024 година, дамите родени под знака на зодията ще бъдат фокусирани предимно върху себе си. Може да изглеждате резервирани или дори егоцентрични за обкръжението си. Звездите ви съветват да избягвате конфликтите. В любовен план определено няма да скучаете, ще имате повече сексуална енергия.

Януари ще бъде наситен със събития, а Марс ще ви дава нужната енергия. Мотивацията ви ще е завишена, а това ще ви помага в постигането на целите ви. В работата се стремете към екипност, в противен случай може да си навлечете гнева на колеги.

Жената Телец

Според звездната карта, през януари 2024 ще можете да постигнете значителен напредък в работата, благодарение на усърдието ви. Ще бъдете и успешни в общуването, а отличните ви организаторски способности също ще ви отличат. Това ще ви вдъхне увереност. Уран ще има благоприятен ефект върху креативността ви през януари. Опитайте се да помислите за нов проект, да подобрите текущ. Някои от вас може да закупят имот или да успеят да спестят пари.

Жената Близнаци

Началото на 2024 за вас, дами, ще бъде период, в който ще се фокусирате върху вашите връзки. През този период ще влезете в стереотип и затова ще почувствате нужда да съживите връзката си. Мотивация да постигате успехи няма да ви липсва, но няма да сте особено търпеливи. Януари ще ви донесе промени в отношенията ви. Някои от тях ще преосмислите, но ще имате възможността и да създадете нови и ценни за вас контакти. Идеи няма да ви липсват, затова не пропускайте да ги запишете, да положите основи на някои от тях. Първият месец на 2024 ще е подходящ и за стартиране на обучения, информира az-jenata.bg.

Жената Рак

Януари ще бъде месец на личностно развитие за вас, дами. Ще се отворите за промени, а това ще доведе много нови хора в живота ви, които ще ви покажат правилната посока. По отношение на работата си обаче ще се почувствате неуравновесени. Възможни са провокации от страна на вашите шефове. Бъдете смели и защитавайте позициите си.

В първия месец на новата година ще имате нужда по-често да оставате насаме със себе си, да презареждате енергийните си нива и в това няма нищо лошо. Някои от вас ще помислят за надграждане на умения, а трудът ще им се отплати след време с успехи. В любовен план ще имате хармония, ако не си търсите поводи да се заяждате с любимия човек.

Жената Лъв

Началото на 2024 започва с много работни успехи. Някои от вас може да очакват служебни пътувания, повишения, като цяло напредък. Няма да се спирате пред нищо, но бъдете внимателни, защото вашата самонадеяност може да ви доведе и някои проблеми. През януари ще се почувствате като преродени във всяко отношение. Ако имате възможност направете и кратко пътуване за удоволствие. Юпитер ще ви подкрепя и няма да има проблем, който да не можете да разрешите.

Жената Дева

Уважаеми Деви, януари ще събуди мотивацията ви за спортни занимания, а това ще ви помогне да влезете във форма след празниците. В любовен план не избягвайте общуването, а споделяйте каквото ви е на сърце с любимия ви човек. На моменти има вероятност да сте по-меланхолични, но това ще се дължи на влиянието на Сатурн. Периодът е подходящ за фокус върху личностното ви развитие. Някакво обучение или семинар може да повишат значително компетенцията ви, мотивацията за успех.

Жената Везни

Емоционален ще бъде първият месец на новата година за вас, дами. Ще изпитате значителни промени в настроението и ще ви отнеме известно време, за да изясните чувствата си. Може да изглежда, че не знаете какво наистина искате да правите с живота си и това ще ви притеснява. Звездите ви съветват да изоставите тези мисли и да не предприемате прибързани решения през този период. Отдайте се на повече почивка, приятни занимания. Ако имате възможност, направете и кратко пътуване. Грижата за себе си ще ви помогне да подобрите настроението си.

Жената Скорпион

Влизате в новата 2024 година с устрем и ентусиазъм. Януари ще е месецът, в който ще имате много мотивация и самочувствие и нищо няма да ви извади от равновесие. Вашата психическа стабилност ще бъде ключът към успеха и по отношение на работата, и по отношение на личния ви живот.

Някои от вас ще се изправят пред важни решения, изискващи рационален подход и хладнокръвие. През януари може да изпитате и лека умора, затова си почивайте достатъчно. Грижете се добре за духа и здравето си, те ще подхранват положителното ви настроение.

Жената Стрелец

Новият месец ще извади на повърхността някои неразрешени ситуации от миналото и ще бъдете принудени да ги разрешите, за да продължите напред. През януари е възможно да сте по-импулсивни, затова бъдете внимателни, особено ако миналата любов напомни за себе си. В работен план е възможно да бъдете малко по-разсеяни, затова бъдете внимателни. Не бързайте в нищо и проверявайте работата си старателно. Месецът е подходящ за малки лични изненади, но не прекалявайте с разходите.

Жената Козирог

Годината започва с промени за вас, но това не бива да ви плаши. Ще успеете да подредите приоритетите си и да осъществите част от вашите замисли. В работата ще можете да покажете своите умения, да се откроите като лидер. Възможни са и допълнителни доходи. Късметът ще ви следва, благодарение на Слънцето. Въпреки това не се надценявайте и не се преуморявайте.

Жената Водолей

Новата енергия на 2024 определено ще ви даде добър старт. Взимането на решенията ще бъде вашата сила през януари. Ще подхождате към всичко без излишни емоции, а това ще ви помага, особено в работата. Сатурн ще има най-голямо влияние върху вашия зодиакален знак. И все пак, ако се налага да вземете важно решение, звездите ви съветват да се допитате до важни за вас хора. Що се отнася до личното ви развитие, в тази посока ще можете да постигнете напредък.

Жената Риби

Успехите в работата започват още през януари. Творческата ви енергия ще ви вдъхнови, а добрите идеи няма да закъснеят. Не се страхувайте да споделите мнението си с шефа си и внесете някои иновативни идеи в работните проекти. Работата ще ви носи удоволствие, но не забравяйте за любимия ви човек. Юпитер ще ви подкрепя и ще ви дава кураж, когато пред вас има ситуации на изпитание.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Убиецът на деца от Ястребино

    0 0 Отговор
    Александър Йорданов.

    Коментиран от #2

  • 2 Разкрит

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Убиецът на деца от Ястребино":

    Браво Вальо, страшен си.
  • 3 хаберих

    0 0 Отговор
    Повече за вашата зодия вижте в женския ни хромозом.
  • 4 Батман

    0 0 Отговор
    За жената котка и за жената чудо, пак нищо няма.