Last news in Fakti

18 Декември, 2023 07:00 4 267 0

Дневен хороскоп за 18.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

В добро настроение ще са Рибите днес

Дневен хороскоп за 18.12.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще искате само да Ви оставят на мира, да не Ви занимават с разни прозаични неща. Най-добре ще сте, ако има с кого да споделите настроенията си.

Телец

Днес ще имате много възможности за изява. Правете всяко нещо така, че на Вас да ви е приятно и ще видите как всички ще са очаровани.

Близнаци

Ще се чувствате ограничени от обстоятелствата. Това не е причина обаче да не направите нещата, напротив това може да е само стимул за Вас.

Рак

Информацията, която получавате ще е основна движеща сила за днешния ден. Но не бива да я приемате съвсем на доверие, проверявайте фактите.

Лъв

Не забравяйте, че всички неща са свързани помежду си и всичко, което правите се отразява на всичко останало. Бъдете отговорни към действията си, не подхождайте егоистично.

Дева

Другите са Вашето огледало, така че обърнете внимание какво Ви показват. Всичко, което Ви дразни у някого, го има и у Вас самите. Важно е да го идентифицирате и да приемете, че никой, дори Вие, не е идеален.

Везни

И най-малката неточност ще Ви изнервя. Намерете кой да Ви помогне и не се задълбочавайте в детайлите, дръжте основната нишка на нещата.

Скорпион

Ще имате толкова идеи, но малко Ви помръзва и дано да има някой да върши работата вместо Вас. Едно мислите, а на практика съвсем друго става.

Стрелец

Днес можете да стигнете до голяма дълбочина в онова, с което се занимавате. Важното е да не се губите в безсмислени анализи. Бъдете честни със самите себе си.

Козирог

Трудно ще приемате чуждата гледна точка, особено ако е различна от Вашата. В действията ще сте хаотични, а това не е във Ваша полза.

Водолей

Бихте могли да свършите невероятни неща. Всичко, което правите ще придобие материален вид, но това не пречи да влагате творчество в онова, което правите.

Риби

В добро настроение и с желание да направите нещо лично за себе си ще премине днешният ден. Ще получавате достатъчно внимание, кой ако не Вие.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА