23 Декември, 2023 13:05 2 717 2

Брадли Купър прекъсна пресконференция заради дъщеря си

  • брадли купър-
  • дъщеря-
  • леа-
  • пресконференция-
  • спешно обаждане

Актьорът е получил спешно обаждане от училището на Леа

Брадли Купър прекъсна пресконференция заради дъщеря си - 1
Снимка: Shutterstock

По време на пресконференция за филма му "Маестро" в Ню Йорк, Брадли Купър е получил обаждане, след което спешно е напуснал срещата с журналистите. Оказало се, че притеснителното обаждане идва от училището на дъщеря му Леа. Малко след това актьорът се върнал и обяснил, че трябва да отиде в училището, за да реши някакъв въпрос, който директорът не можел.

"Трябва да уредя нещо, което те не могат. Трябва да го направя, наблизо е - на 10 минути пеша.", казал актьорът, цитиран от Marca, предава actualno.com.

Купър споделя родителските грижи за Леа с бившата си приятелка Ирина Шейк и въпреки че двамата не са заедно от 2019 г., те са в отлични отношения и често заедно посещават важни събития. Наскоро Брадли Купър заведе Леа на премиерата на "Маестро".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 влък

    0 1 Отговор
    Знаем,знаем....
  • 2 Христо

    1 2 Отговор
    Хубаво, грижи се, но в какъв кич са облекли дъщеря си!