Last news in Fakti

9 Януари, 2024 16:15 3 610 4

Кейт Мидълтън на 42г.: Вижте как крал Чарлз и Камила честитиха рождения ден на принцесата на Уелс

  • кейт мидълтън-
  • принцеса на уелс-
  • рожден ден-
  • крал чарлз трети-
  • кралица камила-
  • пожелание

Официалната страница на британското кралско семейство в "X" публикува снимка с принцесата

Кейт Мидълтън на 42г.: Вижте как крал Чарлз и Камила честитиха рождения ден на принцесата на Уелс - 1
Снимка: Shutterstock

Кейт Мидълтън празнува 42-рия си рожден ден днес.

Принцесата на Уелс получи специално съобщение за рождения си ден от крал Чарлз и кралица Камила. Официалната страница на британското кралско семейство в "X" публикува сладко пожелание, включващо снимка на принцеса Кейт

Снимката я показва с Чарлз и Камила в момент зад кулисите на миналогодишната коронация и идва с краткото послание: „Пожелавам на принцесата на Уелс много честит рожден ден днес!“

Миналата година крал Чарлз и кралица Камила отбелязаха празника на принцеса Кейт, като ѝ пожелаха "честит рожден ден" в социалните медии с друга внимателно подбрана снимка. Те избраха изображение на Кейт по време на първото ѝ посещение в Уелс с принц Уилям, след като бяха наречени принц и принцеса на Уелс през 2022 г. На снимката Кейт се усмихва, докато приема букет от 2-годишната Шарлот Бънтинг, която носи традиционна уелска носия.

41-годишният принц Уилям и принцеса Кейт често отделят уикенд в началото на годината, за да се забавляват със семейството и приятелите си за няколко дни във връзка с рождения ден на Кейт.

Списъкът с гости досега включваше родителите на Кейт, Карол и Майкъл Мидълтън, приятелят на Уилям Том ван Страубензи и съпругата му Луси Ланиган-О'Кийф, Джеймс Мийд и съпругата му Лора, съседката и дългогодишна приятелка Софи Снугс и нейният съпруг Робърт.

Източник: people.com


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паулито Куельо

    8 4 Отговор
    Камилите са на особена почит в някои страни.
    В други си ги правят кралици.
  • 2 Курций Руф

    8 3 Отговор
    Гледайки Кралица Камила и Крал Чарз ,веднага се разбира,че пластичният хирург на кралското семейство се нуждае от очен лекар.
  • 3 Дъртоза

    3 6 Отговор
    Тая "принцеса" колко е одъртяла ужас.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.