Last news in Fakti

21 Януари, 2024 17:37 1 012 1

Джейми Фокс се завърна на снимачната площадка за пръв път след здравословния проблем (СНИМКИ)

  • джейми фокс-
  • камерън диас-
  • снимачна площадка-
  • снимки-
  • актьор-
  • филм

Актьорът премина през мистериозен здравословен проблем, за който казва единствено, че е "преминал през ада и обратно"

Джейми Фокс се завърна на снимачната площадка за пръв път след здравословния проблем (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Камерън Диас и Джейми Фокс бяха забелязани на снимачната площадка в Атланта, Джорджия на предстоящия им филм “Отново в действие” Събота за първи път, откакто 56-годишният Фокс изпадна в извънредно здравословно състояние през април 2023 г.

И двете звезди изглеждаха в добро настроение на снимките, направени от Page Six, и бяха видени да се разхождат навън заедно.

51-годишната Диас носеше тъмносив тесен панталон в карго стил, съчетан с бяла риза и кремава жилетка, докато звездата от "Джанго без окови" носеше тъмносин панталон и тъмносив пуловер.

Когато Фокс беше хоспитализиран на 11 април 2023 г., бъдещето на филма не беше ясно.

След като дъщеря му Корин разкри новината за здравословния му проблем, негови приятели-знаменитости като Трейси Морган, Тараджи П. Хенсън, Кери Уошингтън и ЛеБрон Джеймс публикуваха в социалните медии, за да му пожелаят добро здраве и бързо излекуване. След седмици на противоречиви доклади относно здравословното му състояние и статуса на хоспитализацията, Фокс публикува в профила си в Instagram на 3 май 2023 г., за да увери феновете, че е в процес на излекуване и е благодарен за тяхната подкрепа.

В крайна сметка на 22 юли 2023 г., след няколко положителни актуализации от хора в живота му, Фокс сам се върна в Instagram, за да разясни какво е състоянието му. Макар че отказа да сподели какво точно му се е случило, той увери, че никога не е бил сляп или парализиран, както някои подозираха.

“Преминах през нещо, през което си мислех, че никога няма да премина,” обясни той. “Знам, че много хора чакаха или искаха да чуят новини, но за да бъда честен с теб, не исках да ме видите така.” Той продължи: „Искам да ме видите да се смея, да си прекарвам добре, да купонясвам, да се шегувам, да правя филм или телевизионно шоу. Не исках да ме виждате с изтичащи от мен тръби и да се чудите дали ще се справя“. Носителят на Оскар добави: “Отидох до ада и обратно … Пътят ми към възстановяването също имаше дупки. Но аз се връщам. И аз съм в състояние да работя.”

През август 2023 г. той каза, че най-накрая започва да се чувства отново като стария си аз.

Завръщането на Фокс на снимачната площадка също идва, след като Диас го защити от слуховете, че е преживял “срив” преди хоспитализацията, което я накара да се откаже от актьорството за втори път.

“Джейми е най-добрият. Обичам този човек толкова много. Той е толкова специален човек и е толкова талантлив, толкова забавен.”, заяви Камерън Диас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Магеренцето

    0 1 Отговор
    Ще им сцепя тръттките ...