Last news in Fakti

23 Януари, 2024 11:17 4 598 16

Бившата жена на Доган и настоящата на шеф Манчев продават къщи за милиони

  • ива бека-
  • алтен алиева-
  • брокерка-
  • недвижими имоти-
  • луксозни имоти

Двете дами работят в агенция за луксозни недвижими имоти

Жената на шеф Иван Манчев - Ива Бека, е колежка на друга известна дама - Алтен Алиева, голямата любов на Ахмед Доган. Двете продават луксозни недвижими имоти в агенция, която обслужва богаташи, които искат имот в Бояна или Драгалевци.

В агенцията работят предимно красиви и елегантни брокерки, мъжете са рядкост, а началничките са също жени, при това три. В тази дамска джунгла могат да оцелеят само най-оправните, категорични са конкурентки на Бека и Алиева.

За разлика от Бека, която има дъщеря и няколко връзки с известни мъже зад гърба си, Алиева няма деца и в момента пази дискретност дали има любим. На 31 януари тя ще стане на 43 години, но мъжът, с когото най-често може да бъде видяна, е брат ѝ, по когото много дами се облизват. Алтен е старши консултант, за разлика от Ива, която засега е само консултант, след като дълги години градеше кариера в рекламата. Тогава тя имаше връзка с богат грък, когото заряза заради шеф Манчев.

Алтен Алиева и Ахмед Доган бяха заедно около 10 години. През 2001 г. Доган се запознава с бляскавата красавица на конкурс за красота. Инициативата е на Дарина Павлова, която е пионерката в запознанствата на манекенки с баровци. Тогава Алтен е на 19. Не след дълго колите с гавазите на Доган вече акостират пред училището на Алтен и тя навсякъде движи с охрана. Запознати твърдят, че Доган с трепет е чакал да мине абитуриентският ѝ бал, за да заживее с нея.

След това тя се мести във вилата на ДПС в полите на Витоша, спира изявите като манекенка и дори почти не излиза от къщи. Грижи се като родна майка за щерката на лидера на ДПС от брака му с Ширин Карнобатлъ Демет. Не минаваше 15 септември, без Алтен да изпрати в Италианския лицей ученичката Демет, но днес двете не поддържат близки отношения. Връзката с Доган приключи през 2015 г. и красавицата трябваше да започне да работи. Алтен е с бакалавърска степен по икономика на туризма и магистър по финанси.

Запалва се от професията на брокер преди време и преминава курс по обучение в продажбите на недвижими имоти. "Не спира да чете и да се информира, ежедневно се усъвършенства професионално. Изключително отдадена е на работата си. Амбициозна е и мотивирана да се бори за удовлетвореността на клиентите и повече успешно завършени сделки", хвалят я от фирмата за недвижими имоти.

Единствената щерка на Ахмед Доган Демет вече учи журналистика в Софийския университет и дори живее с гадже. Той е приятел на нейния полубрат Демир Доган, синът на Ахмед Доган и първата жена на почетния председател на ДПС Таня Желязкова. Демет работи като гримьорка, докато учи, макар че мечтата ѝ е да бъде водеща в телевизия. Тя гримира част от водещите на телевизия "България он еър", но сред клиентите ѝ са млади звезди като певицата Жаклин Таракчи.

Въпреки крехката си възраст, Демет е майсторка в кухнята и умее да точи, да готви не само месо с ориз, но и чуждоземни гозби. Освен това пише стихове, но не отказва и нощни купони с приятели. Много е близка с жената на брат си Памела и искрено се огорчава, когато двамата се карат.

Преди празниците Памела, която има две деца от Демир, хвърли бомбата, че иска развод заради изневяра. След няколко дни отново се събра със сина на лидера на ДПС и днес двамата изглеждат щастливи заедно.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломския

    54 0 Отговор
    И всичката тази измет живее с нашите пари...............
  • 2 шиши амедуф дугануф

    33 0 Отговор
    втората ми мама, тати каза, че щв ми купи лукойл Бургас
  • 3 Ха Хи Хо

    11 0 Отговор
    В махалата имаше Айтен Алиева, баща й Алито по влаковете продаваше боза и закуски, бяха роми. Айтен нямаше деца, омъжи се в Айтос, замина сама в Турция и на Свиленград границата се обадиха, че е разкапана, заразена да си я вземат, брат й караше влака, хубави хора бяха, живееха в къща и айтен биеше всички в уще Христо Ботев, това не е по темата, но бог да ги прости Алиеви. Мир на душите им. Но днес дс е все шуробаджанаци и няма да знаят многоо неща, важно е пари да има
  • 4 Соваж бейби

    20 3 Отговор
    Да гледа Ганчо какви храненици си отглежда и как ги глези за сметка на собствен гръб!На ви демокрация си спомням по големите как се радваха комунизма бил победен ,хубавият живот идвал не че при Тошко хората са били милионери ама поне на топло и без липса на пари всички са имали доволно .Без проблем млади семейства изплащат жилфонд и купува имот...гадния живот се падна на моето поколение и децата ни от глупоста на големите супер наследство
  • 5 Точно пък

    18 1 Отговор
    чрез тези пишман брокерки човек ще си купи къща ?

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Две износени чанти

    7 0 Отговор
    Жалка работа са и двете много ползвани и изхабени
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Точно пък":

    За един Брокер на имоти е Най-важна Честноста му.......Като за девойките....Самата материя Брокер или Дилър на ценни книжа и валута се изучава за по-малко време от Грипна вълна......Държи се смешен изпит нещо като шофьорски и се придобива тапия,която после не знаеш къде си я изхвърлил!
  • 10 Павел пенев

    7 0 Отговор
    Засукани са като свински черва, нищо че са мюсюлмани и не ядат свинско. Това е корупцията у нас на средно ниво.

    Коментиран от #11

  • 11 Шиши свинята

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Павел пенев":

    Ама как да не ядат свинско,Моят редовно ми го ядат
  • 12 Репортер на истината

    2 0 Отговор
    Много се страхувам, че този известен шеф, ще бъде изхвърлен от медиите ако хората разберат игрите на неговата "жена" в които и той участва:

    Известната жена в синьо, купува 2 апартамента на зелено, през 2019 г. и има 5 дни за да ги плати на продавача;

    Тя обаче не ги плаща нищо и се укрива за да не плати.

    Фирмата звъни и я търси за парите, но тя не вдига. И през 2022 г., тя продава тези апартаменти за 155 000 лева на известния шеф, който обаче трябва да ги плати "след.... време", и казва на първоначалния продавач, че апартаменти няма вече. А шефа става добросъвестен купувач.

    Тогава първоначалният собственик отива на съд и иска анулиране на нотариалния акт и успява да го анулира на първа инстанция.

    Мисля, че и друга фирма я съди за измама и злоупотреби.
    Фирмата за билборд реклама в която е работила!!!!

    Ако тази история излезе в публичното пространство, ще стане голям скандал за веригата купувачи без пари. И много хора ще изчезнат и от луксозната фирма и от телевизията.
  • 13 ха ха Хо

    1 0 Отговор
    То и Мика Стойчкова и дъщерята на отстреляния престъпник Фатик уж продават имоти за (милиони)...и кой ли не още.А това са мошенически фирми,перачници и далавераджии-видно е само като видиш брокерите.
  • 14 Голяма новина

    0 0 Отговор
    Ива Бека продава и реплики на известни марки дрехи и обувки, чрез инстаграм; този на Unique Estates. Продава фалшиви Louis Vuitton, Chanel и други. А дъщеря й ги промотира като модел.
  • 15 Голяма новина

    0 0 Отговор
    Ива Бека продава и реплики на известни марки дрехи и обувки, чрез инстаграм; този на Unique Estates. Продава фалшиви Louis Vuitton, Chanel и други. А дъщеря й ги промотира като модел.
  • 16 Голяма новина

    0 0 Отговор
    Ива Бека продава и реплики на известни марки дрехи и обувки, чрез инстаграм; този на Unique Estates. Продава фалшиви Louis Vuitton, Chanel и други. А дъщеря й ги промотира като модел.