Last news in Fakti

24 Януари, 2024 06:10 951 3

Арестуваха кънтри звездата Крис Йънг след скандал с алкохолен инспектор ВИДЕО

  • крис йънг-
  • арест-
  • нашвил-
  • кънтри

Музикантът се заял с проверяващия в бар в Нашвил

Звездата на кънтри музиката Крис Йънг беше арестуван в понеделник вечерта по обвинение в хулиганство при сблъсък с органите на реда в бар в Нашвил, предаде NBC.

Йънг e арестуван по обвинения, включващи нападение над полицай и съпротива при арест.

Артистът влязъл в конфликт с алкохолен инспектор в заведението. Музикантът и другите посетители се раздразнили, след като инспекторът Джоузеф Филипс бутнал Йънг в отговор на опита му да блокира излизането му от бара, разположен на на няколко пресечки от Залата на славата на кънтри музиката.

Филипс твърди, че Йънг е започнал да следи инспектори, докато са извършвали рутинни проверки в два бара в Нашвил. Започнал да им задава въпроси и дори записал видео. Твърди се, че е ударил Филипс по рамото.

Йънг бил с кръвясали очи и говорел неясно. В крайна сметка бил арестуван, а по-късно пуснат гаранция от 2500 долара.

Артистът спечели четвъртото издание на телевизионното предаване за търсене на таланти "Nashville Star" на 20 години през 2006 г. Той продължи да печели популярност ,подкрепа и признание от критиката. Песента му "Think of You" беше номиниран за най-добро кънтри дуо/групово изпълнение на 59-ите награди Грами, които се излъчиха през февруари 2017 г.

На страницата си във Facebook в понеделник Йънг анонсира издаването на 22 март на следващия си албум.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гацо

    2 0 Отговор
    Само тако ! Пестници у джурульоко с чепърляко...
  • 2 Дааа

    2 0 Отговор
    Във фашистката държава имат алкохолни инспектори! Инспектори по наркотиците няма!
  • 3 каква професия

    0 0 Отговор
    Алкохолен инспектор божкеееейй