Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 10:15 1 495 10

Принц Хари се прибира във Великобритания, след като Чарлз Трети беше диагностициран с рак

  • крал чарлз трети-
  • диагноза-
  • рак-
  • принц хари-
  • великобритания

Политици изразиха подкрепата си към състоянието на краля

Принц Хари се прибира във Великобритания, след като Чарлз Трети беше диагностициран с рак - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принц Хари, който живее в САЩ заедно със семейството си, е разговарял с баща си крал Чарлз Трети, след като британският монарх бе диагностициран с рак, и ще го посети във Великобритания през следващите няколко дни, съобщи за британската агенция Пи Ей Медия източник, близък до херцога на Съсекс.

Седемдесет и пет годишният британски крал е бил диагностициран с рак по време на операция на простатата преди десет дни и е започнал лечение, въпреки че не планира да прекрати напълно всичките си дейности, съобщи днес Бъкингамският дворец, цитиран от Франс прес.

"Пожелавам на Негово Величество пълно и бързо оздравяване. Нямам съмнения, че той ще се излекува много бързо и зная, че цялата страна ще му пожелае оздравяване", каза по повод заболяването на краля британският премиер Риши Сунак, цитиран от Ройтерс, предава БТА.

"От името на Лейбъристката партия пожелавам на Негово Величество всичко най-добро и пълно оздравяване. Очакваме с нетърпение да го видим отново напълно здрав", посочи лидерът на британската опозиция Киър Стармър.

"От името на лондончани пожелавам на Негово Величество бързо и пълно оздравяване. Очаквам с нетърпение да се излекува напълно възможно най-скоро", каза кметът на Лондон Садик Хан.

"Със съжаление научих за заболяването на крал Чарлз и искам да му пожелая успех в лечението и пълно и бързо оздравяване", заяви първият министър на Северна Ирландия Мишел О'Нийл, която е представител на ирландската републиканска партия "Шин Фейн".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЖЕ,ПАЗИ КРАЛЯ НА ИНГЛАНД И БГ УЪРК МЕН

    3 0 Отговор
    АПРОПО....ПРИНЦОВЕТЕ
    ДА ИЗЛИЗАТ И ДА...„ЗАГРЯВАТ” КРАЙ
    БЪЪКИНГАМ .....👍
  • 2 Последния Софиянец

    9 0 Отговор
    Аз нали казах на коронацията че няма да изкара много.Тогава ми се смеехте.

    Коментиран от #3

  • 3 честен ционист

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти пък голяма пиеска все едно си разказал. Тия работи отдавна се знаят.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гръч

    5 0 Отговор
    Идеален момент за смяна на пола и пришиване наматка и гърди
  • 7 чарли уби даяна навремето .

    0 0 Отговор
    рака е от мръсен въздух и прахови частици . Хари да взема троновете и да върти бизнесите . сега англия е в рецесия . няма наградени мевци и певици . игнорираха ги . грами не им дадоха . Двора е остарялост . клементина я хванаха с 2 промила . Симеон взе много пари скоро .Те с чарли и хари не си говорят .
  • 8 123456

    2 0 Отговор
    Е , ся вече ще му бръкне с пръст откъм простатата!
  • 9 ЗООЛОГ

    3 0 Отговор
    Не знаех, че гущерите ги хваща рак.
  • 10 Защо толкова злобно?

    1 1 Отговор
    Дали е крал или не, той просто е човек. И те са семейство, карат се, сдобрява се, радват се, страдат. Недейте така, хора. Ако знаете колко е ужасно това, никога няма да злобеете. Той поне знае, че ще направят всичко, което медицината днес може. Дано се оправи.