Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 14:31 1 060 2

Член от снимачния екип загина по време на снимките на новия сериал на Marvel "Човекът-чудо"

  • загина-
  • инцидент-
  • смъртен случай-
  • падане-
  • марвел-
  • марвъл-
  • човекът-чудо-
  • marvel

До този момент за семейството на служителя са събрани близо 120 000 долара

Член от снимачния екип загина по време на снимките на новия сериал на Marvel "Човекът-чудо" - 1
Снимка: Shutterstock

В сайт за набиране на дарения вече са събрани повече от 115 000 долара за семейството на Хуан Карлос Осорио, член на екипа на сериала "Човекът-чудо" (Wonderman) на Marvel, който загина във вторник, след като падна от подиум в Radford Studios.

“На 6 февруари 2024 г. нашият приятел Спайк загуби живота си на снимачната площадка на Marvels "Човекът-чудо" в студиата CBS Radford поради потенциална структурна повреда.”, гласи кампанията за набирането на средства, започната от Бил Мартел. “Надяваме се продуцентската компания, съоръжението, MBS, Marvel Studios да се справят правилно с нещата, но очакваме дълъг път, изпълнен с адвокатски хонорари и разходи. Междувременно сметките ще се увеличават, а вдовицата на Спайк - Джоен, ще бъде оставена да се справя с всичко. Помогнете, ако можете, ще ви бъдем благодарни."

Мъжът от екипа, който е починал на място, е работил на снимачната площадка на Marvel Studios, но по това време сериалът не се е снимал. Полицейското управление на Лос Анджелис по-късно потвърди и го идентифицира като 41-годишния Хуан Карлос Осорио от Темпъл Сити.

Говорител на Марвел потвърди новината и добави: “Нашите мисли и най-дълбоки съболезнования са с неговото семейство и приятели, а подкрепата ни е зад разследването на обстоятелствата на този инцидент.”

Президентът на студиото Матю Д. Льоб добави: “Правим всичко възможно да подкрепим семейството на нашия колега. Безопасността на снимачната площадка е наш най-висок приоритет и ние ще съдействаме на властите в тяхното разследване по всякакъв начин."

Продукцията на "Човекът-чудо" ще продължи до дни. По-рано студиото трябваше да отложи снимките заради стачките на WGA и SAG AFTRA.

В главната роля влиза Яхия Абдул-Матин II, а сериалът "Човекът-чудо" проследява Симон Уилямс, който в комиксите е потомък на богат индустриалец, чиято компания губи от компанията на Тони Старк Stark Industries. Уилямс отива да работи за злодея барон Земо, който му дава йонни таланти, даващи изключителна сила. Някога противник на Отмъстителите, Човекът-чудо в крайна сметка се съюзява с тях.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Притесних се

    1 0 Отговор
    Добри, че не е от ваксината, а нещо го е презмазало, защото почнах да се притеснявам от внезапно умиращите.

    Ваксинирала съм се с Пфайзер и тежко го преодолях.
  • 2 Верно ли бе

    3 0 Отговор
    Филмът хубав ли е или е на Марвел ?