Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 15:28 1 193 5

Гръмотевична буря се разрази на концерт на Тейлър Суифт, евакуираха хиляди нейни фенове в Сидни

  • тейлър суифт-
  • концерт-
  • турне-
  • сидни-
  • австралия-
  • евакуация

Мълния падна на 10 км. от стадиона, на който Тейлър Суифт пее в Сидни, Австралия

Гръмотевична буря се разрази на концерт на Тейлър Суифт, евакуираха хиляди нейни фенове в Сидни - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Феновете на Тейлър Суифт трябваше да бъдат евакуирани от концерта ѝ в Сидни, след като мълния удари в близост до стадиона "Акор" в австралийския град.

Изпълнението на певицата днес бе отложено, което разочарова 80 000 фенове, отишли на шоуто, което щеше да бъде първото шоу от турнето "Eras" на Тейлър в Сидни. Феновете, които бяха настанени на пода и на по-ниските нива на стадиона, бяха помолени да се преместят вътре след удар от мълния само на 10 км. от мястото.

Стадион "Акор" разпространи изявление, с което съобщи, че шоуто е било отложено. "Моля, имайте предвид, че поради метеорологичните условия началният час на шоуто е отложен. Останете добре скрити до второ нареждане и следвайте екраните на мястото на събитието и инструкциите на персонала," се казва в него.

Изявлението продължава: "Бъдете в безопасност и не забравяйте да бъдете добри към хората около вас."

Феновете на Тейлър се включиха в X, известен преди като Twitter, за да покажат ужасяващи гледки от вътрешността на стадиона.

"Имаше удар от мълния на 10 км от стадиона, така че всички бяхме евакуирани в укритие," написа един човек, като сподели снимка на безлюдния стадион. Друг фен се пошегува: "Ще бъде дъждовно шоу." Някой друг призова: "Забавлявайте се и бъдете в безопасност."

Феновете бяха помолени да се евакуират от стадиона, след като служител обяви по високоговорител, че на 10 км от него е паднала мълния и притежателите на билети трябва да напуснат мястото. Посетителите на концерта бяха забелязани да носят дъждобрани, за да се предпазят от дъжда, докато се придвижваха към покритите части на стадиона.

Сабрина Карпентър трябваше да подгрява публиката за шоуто на Тейлър Суифт, като нейният сет трябваше да започне в 18:20 ч. След това Тейлър трябваше да излезе на сцената в 19:30 ч.

"Сидни морнинг хералд" съобщи, че охраната на стадиона вече е пуснала феновете обратно на стадиона, като буреносните облаци изглежда са се разсеяли. От "Аккор Стейдиъм" са заявили, че шоуто ще продължи, освен ако няма "тежки метеорологични условия, които биха могли да повлияят на безопасността на артистите и посетителите."

В крайна сметка шоуто на Тейлър започна нормално, като впоследствие тя даде възможност на Сабрина също да се изяви, като изпълни заедно с нея две песни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    0 1 Отговор
    които СА БИЛИ настанени на пода и на по-ниските нива на стадиона,
  • 2 файчо

    1 0 Отговор
    Важното е хората да са живи и здрави,а концертът на Тайлор пак ще се състои.
  • 3 Сила

    5 0 Отговор
    БОЖЕ, КАКВО И НАМИРАТ НА ТОВА МОМИЧЕ.... аз ли нещо не разбирам, те ли са нещо зомбирани........ Пее си там нещо, ама чак па такава истерия...... Мадона беше къде по добра и ефектна като глас и визия
  • 4 Дейвид АЙК

    6 2 Отговор
    Генетични отпадъци само и единствено посещават подобни места , видно бе и от видеото
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.