Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 07:00 3 907 0

Дневен хороскоп за 25.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Любовните дела днес ще са доста изкушаващи за Телците

Дневен хороскоп за 25.02.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, коти се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега няма да успеете.

Телец

Любовните дела днес ще са доста изкушаващи и отвличащи ви от важните задачи. Може би е добре да следвате принципа първите неща - първи. За целта трябва да си изясните кои са те - важните неща.

Близнаци

Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.

Рак

Като цяло енергетиката на деня не е особено благоприятна, но пък е подходяща за решаване на проблемни ситуации и отстраняване на препятствия.

Лъв

Ден само за семейни срещи и събирания. Все пак, внимавайте с шегите, може да разплачете някого, ей така-без да искате.

Дева

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки; не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Везни

Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Скорпион

Добър ден да докажете медиумичните си качества, все пак не прекалявайте, това може да ви се отрази зле – не е изключено да получите силно главоболие. Опитайте се през почивните дни да не мислите за работа, това би ви затормозило допълнително.

Стрелец

Ако можете днес да прекарате у дома, в прегръдките на любим човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази възможност, пак гледайте да си останете у дома или поне прекарайте в най-тесен семеен кръг – ще се почувствате наистина обичани.

Козирог

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си през март, макар и само мислени.

Водолей

Идеален ден за учене, дори да не ходите на училище. Днес ще запомняте и осмисляте много по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно, речта ви ще се лее омайна и сладка.

Риби

Имате да свършите толкова много неща, че не е ясно дали ще ви стигнат 24-те часа на денонощието. Не прекалявайте все пак, степенувайте си задачите и не разпилявайте енергията си в празни приказки. Физическата ви батерия има нужда от презареждане.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА