Last news in Fakti

1 Март, 2024 17:55 2 124 4

Рокерът-готвач Дейв Майърс почина на 66 години ВИДЕО

  • дейв майърс-
  • готвач-
  • починал

"Косматият моторист" изгуби битката с рака

Рокерът-готвач Дейв Майърс почина в сряда на 66 години, предаде Дейли Мейл.

В сетния му час край него била съпругата му Лил, както и големият му приятел Си Кинг. Дейв бил планирал погребението си като се надявал, че опечалените ще "отпуснат" с коктейли преди църквата и "празнични" пайове с месо, чипс и "прилично вино".

Планът включвал ковчегът му да бъде пренесен до гроба под звуците на The Best is Yet To Come на Scorpions, като готвачът се надявал, че това ще "развесели всички".

Звездата, родена в Кумбрия, казваше, че иска да бъде запомнен като „момчето, което е успяло“ и че ако хората научат нещо от живота му, то трябва да бъде: „Никога не ограничавайте своите амбиции. Насочете се към луната и може просто да стигнете до там".

Погребението на Дейв вероятно ще се състои през март, но телевизионният готвач, който придоби слава в средата на четиридесетте си години, изложи желанията си, преди да се разболее сериозно.

Дейв Майърс казваше, че срещата му със Си Кинг на снимачната площадка на филм на Катрин Куксън е най-големият момент в живота му, променящ всичко - отваряне на вратата към нова кариера в телевизията и намиране на любовта отново след загубата на годеницата му от рак на стомаха през 90-те години.

По това време е гримьор, а Си е директор на локациите.

Срещата със Си го доведе до срещата му със съпругата му Лили, която той наричаше Лил, докато снимат в Румъния. Той каза, че "много съжалява" заради липсата на деца - но "Лил... имаше готово семейство с две доведени деца" и това промени живота му.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    1 12 Отговор
    Ял е много тлъсти меса .

    Коментиран от #2

  • 2 патето Яки

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "12345":

    предимно домус
  • 3 една

    2 2 Отговор
    Залостена бабушкера и един мамин син ми правят нерви, обаче който и да съм прокълнал е стигнал до кисията с жълти стотинки ❗
  • 4 наблюдателен

    3 2 Отговор
    Сатаната броде из нийлс фийда на профила в социоалните мрежи и поадава с лъжица да гледам подлата му сатанистка пропаганда