Last news in Fakti

9 Март, 2024 17:01 6 195 0

Март носи огромно щастие и изненади за 3 зодии

  • март-
  • месец март-
  • щастие-
  • хороскоп-
  • радост

Според астролозите три зодиакални знака ще се радват на безспирно щастие през първия месец от пролетта

Март носи огромно щастие и изненади за 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите посочиха три зодии, за които март месец ще донесе необятно щастие и моменти на радост.

„Период, изпълнен с радост и щастливи моменти! Това скоро ще сподели представителите на три зодии“, обещават астролозите, цитирани от jenata.blitz.bg.

Те са категорични, че представителите на три зодии ги очакват изненадващи пътувания, лични промени и грандиозни житейски стъпки. Това, в което са категорични астролозите е, че всички тези събития ще са изпълнени само и единствено с положителни емоции.

„Всичко, което ще се случи до края на март на тези три зодии ще ги изпълни с положителни емоции“, казват астролозите.

Ето кои са трите зодии, които ще се радват на огромно щастие през целия март:

Лъв

Лъвовете ще могат да си починат от работата и да се отправят на кратко пътешествие, което ще им достави незабравими емоции. За да бъде почивката ви още по-ярка, вземете със себе си любимите хора, с които ще се чувствате добре дори на края на света.

Интересното е, че на ново място, където ще отидете, можете да намерите нови приятели и дори да се срещнете със Съдбата си. Пригответе си куфарите!

Близнаци

За Близнаците началото на март също ще бъде много радостно. Астролозите казват, че ще можете да разрешите всичките си проблеми, да затворите текущите си дела и да се отпуснете малко.

Ако имате половинка, обърнете ѝ повече внимание и организирайте романтична изненада. А ако сте необвързани, тогава общувайте повече с противоположния пол. Очаква ви период на готини емоции.

Риби

Рибите може да решат да предприемат крайни действия. Според астролозите понякога ви липсва адреналин, което може да ви натъжи.

През март обаче всичко ще се промени. Потърсете подкрепата на близките си и направете нещо, което не бихте се осмелили да направите преди. Ще получите невероятен прилив на енергия.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА