Last news in Fakti

10 Март, 2024 04:38 2 384 6

Фермерът Петър и жена му Галена спечелиха имунитет с рекорд в “Един за друг”

  • един за друг-
  • шоу-
  • телевизия

Веднага след тях се нареди двойката на Светлозар и Гергана

Фермерът Петър и жена му Галена спечелиха имунитет с рекорд в “Един за друг” - 1
Снимка: NOVA

Веселият фермер Петър и вечно усмихнатата му съпруга Галена завършиха на първо място в седмичното класиране на “Един за друг” с две спечелени предположения и рекорден бюджет от 11 000 лв., предаде dariknews.bg.

Веднага след тях се нареди двойката на Светлозар и Гергана. Така за втори пореден път двете влюбени двойки печелят имунитет и осигуряват участието си в най-позитивното любовно риалити и през следващата седмица.

Индивидуалното изпитание за кавалерите във Вилата на любовта ги постави на въртящо се колело, което потапя главите им в пълен с ледено студена вода аквариум при всяко завъртане. В рамките на шест минути, всеки от тях трябваше да отговори на 20 въпроса, свързани с мислите, копнежите и желанията на техните половинки. Само 50% от двойките успяха да оправдаят очакванията си, а най-добра в сметките излезе фермерската съпруга Галена, която заложи 3600 лв. от семейния бюджет, целейки се директно в сигурния имунитет. На последно място в седмичното класиране останаха ексцентричните Ивайло и Христина, които ще трябва да се борят за задължителна победа в утрешното отборно изпитание, ако искат да избегнат повторна поява на телевизора и потенциална елиминация от надпреварата.

Днешната игра донесе със себе си и редица по цвят и температура емоции. Част от въпросите на Ивана предизвикаха пореден изблик на гняв и ярост в нейния любим Ивайло, докато първият успешен залог за вечно усмихнатите Петя и Дилян се оказа точното лекарство, от което имаха нужда след поредицата от провали през последните няколко седмици.

“Един за друг” продължава и днес, когато 10 двойки ще се изправят една срещу друга в голямото преселение на народите, а една от тях ще напусне Вилата на любовта завинаги.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фермер, друго си е да ядеш

    1 2 Отговор
    истинска храна, весело ти е на душата. Хипермаркетите ни хранят с ГМО и пластмаса от Турция. И тук има един макрончо, той на 30, взел си е бабичка на 45, която е вечно вкисната!?
  • 2 Сила

    3 1 Отговор
    СЕЛЯНДУРИ, СЕЛЯНДУРСКА, ТЕРИТОРИЯ...... ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА СЕЛЯНДУРИ И ЧЕРВЕНДАЛЕСТИ ПРОСТАЦИ
  • 3 Спечелиха

    1 2 Отговор
    Спечелиха Маймунитет, щото се правят на маймуни цяло шоу.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.