Last news in Fakti

12 Март, 2024 13:57 6 501 1

Див късмет ще споходи 3 зодии до дни

  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • късмет-
  • успех-
  • март-
  • пролет

Астролог предупреждава, че съдбата ще зарадва три зодиакални знака през март

Див късмет ще споходи 3 зодии до дни - 1
Снимка: Shutterstock

Пролетта бавно започва да настъпва, а с нея идва и нова енергия, която оказва голямо влияние върху живота на представителите на всички 12 зодиакални знака. Според астролога Анджела Пърл можете да се подготвите за този период, ако проявите решителност и предприемете активни действия - така ще се възползвате от новата свежа енергия на новия сезон.

Тя пояснява, че най-успешен период ще имат представителите на три зодии.

Близнаците ще открият нови възможности. Обещаващи проекти и късмет очакват представителите на тази зодия. Благоприятен период както в личния живот, така и в кариерата. Ако проявят постоянство и целеустременост, Близнаците ще могат да достигнат най-високите върхове.

За Девите март е подготвил положителни промени в личния живот. Благоприятно време за работа и укрепване на финансовото ви състояние. Астрологът препоръчва да обърнете внимание на предчувствията си и да сте постоянни в постигането на целите си. Ако възникнат трудности, умението за разпределяне на задачите и коригиране на времето ще ви помогне, пише glasnews.bg.

Добри новини очакват Скорпионите през март. Представителите на тази зодия ще напреднат в кариерата и ще получат дългоочакваната финансова стабилност. Специалистът препоръчва да бъдете отворени към нови идеи и да не се стеснявате да търсите подкрепа от близки за решаване на трудни проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дваасе и осим

    4 0 Отговор
    А язе мисла да спохода колежката след минути!