Last news in Fakti

13 Март, 2024 10:17 3 751 23

Продуцент накарал Шарън Стоун да спи с Уилям Болдуин

  • шарън стоун-
  • уилям болдуин-
  • секс-
  • роля-
  • продуцент

66-годишната актриса описа в мемоарите си от 2021 г. за натиска, който ѝ е бил оказан, без тогава да разкрива самоличности

Продуцент накарал Шарън Стоун да спи с Уилям Болдуин - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шарън Стоун за първи път разкри имената на хората, които са били замесени в скандална ситуация, в която продуцент я накарал да прави секс с колега, за да подобри представянето му във филма, който двамата снимали и да добави химия към екранната им връзка.

66-годишната актриса описа в мемоарите си от 2021 г. за натиска, който ѝ е бил оказан, без тогава да разкрива самоличности. Само преди дни обаче тя разкри кои са тези хора - актьорът е братът на Алек Болдуин, Уилям Болдуин, продуцентът е Робърт Еванс, а филмът е "Сливър", от 1993 г.

Еванс, който почина през 2019 г., е продуцент на филмите "Китайски квартал" ​​и The Cotton Club и ръководи проекти като "Кръстникът", "Италианската работа" и "Великият Гетсби".

"Сливър" беше следващият филм на Шарън, след като постигна огромен успех и се превърна в мегазвезда с хита от предходната година "Първичен инстинкт".

"Те очакваха да им поднеса на тепсия още един огромен хит и ми дадоха всякакви обещания. След като дойде вече времето да снимаме, ми казаха, че сме сключили прекалено суетна сделка и че няма да получа това, което ми се полага", сподели Стоун в интервю за популярен подкаст. "Тогава те започнаха да се опитват да ме обвинят за собствените си грешки, защото направиха ужасни грешки в начина, по който наеха режисьори и актьори."

Тя сподели, че бившият актьор, превърнал се в продуцент, Евънс, я извикал в офиса си, за да направи опит да я накара да спи с главния актьор Уилям Болдуин извън снимачната площадка.

"Той ме повика в офиса си. Имаше тези много ниски дивани от седемдесетте, осемдесетте години, така че аз всъщност седях на пода, когато трябваше да съм на снимачната площадка. Той започна да обикаля из офиса си със слънчеви очила и да ми обяснява, че е спал с Ава Гарднър и че аз трябва да спя с Болдуин, защото ако го направя, представянето му щеше да се подобри. А ние имахме нужда той да стане по-добър във филма, защото това беше проблемът", споделя Стоун.

"И че ако може да спя с него, защото след това сме щели да имаме химия на екрана и тогава това щяло да спаси филма. Истинският проблем за филма бях аз, защото съм била напрегната и неистинска актриса, която може просто да спи с него и да върне нещата в релси. Истинският проблем беше, че бях стегната", допълва още блондинката.

Шарън споделя, че когато чула искането му, тя просто се сетила как той не е я е послушал като му дала списъка с актьори, които предложила за ролята на Болдуин във филма, и защо шефовете на филма са очаквали, че Уилям ще има същото присъствие на екрана, каквото е имал колегата ѝ Майкъл Дъглас. "Не трябваше да спя с Майкъл Дъглас. Майкъл идваше на работа и знаеше как да изпълни всяка поставена му задача, да прочете една реплика, да я изрепетира и да се появи на снимачната площадка, за да я заснеме. И изведнъж се озовах в схемата, в която "трябва да спя с хората", разказва още блондинката, цитирана от dir.bg.

Тя припомни, че филмът "Сливър" все пак е привлякъл значителните 280 милиона долара в боксофиса, дори това да са пари, които са под очакванията.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а га ияди

    26 5 Отговор
    кифтета ни рва?
    ..руспия

    Коментиран от #8

  • 2 Въйййййй, ко туй нящу

    7 28 Отговор
    Като го гледам това на снимката, по-скоро са накарали Болдуин да спи с това нещо. Да е била убаа като млада, колко да е била. С грим и малко игра с камерата и на магарето ще докарат сексапил... гнязззз

    Коментиран от #5, #10

  • 3 Пич

    15 2 Отговор
    Въъх.....как са я минали , за да се навие..... Тази не се разкрачва за първи път , в името на кариерата !!!
  • 4 митутурутки

    10 4 Отговор
    "Сливър" беше следващият филм на Шарън, след като постигна огромен успех и се превърна в мегазвезда с хита от предходната година "Първичен инстинкт"
    А можеше да мие чинии и негpи да я пляскат по асса
  • 5 То тогаз

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Въйййййй, ко туй нящу":

    по е мязала на лице от женски пол, кръстосвала е крачета на 2 без 10.
  • 6 ха ха

    18 0 Отговор
    Нищо не може да помогне на филм със слаб сценарий.
  • 7 Шарън Стоун

    6 3 Отговор
    Но ми хареса искам пак.
  • 8 така ви се пада

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "а га ияди":

    Перверзници, издадоха ли ви всичките мръсни тайни?
  • 9 Нямам думи.

    18 1 Отговор
    Защо всички бабички на стари години започват да се оплакват от неща станали преди 40 години?!
  • 10 Нико

    30 1 Отговор

    До коментар #2 от "Въйййййй, ко туй нящу":

    Беше страхотна мадама с топ тяло и лице. За мен една от 5 те най хубави жени в Холивуд за всички времена Разбира се на 66 няма как да изглежда като на 30 .Въпреки че е все още привлекателна за годините си
  • 11 Идън

    9 0 Отговор
    Нищо изненадващо-All For Money.
  • 12 Соваж бейби

    13 0 Отговор
    Те и без да са ги накарали ,не си спомнят с кого са спали ако не си пишат на тефтерче като наш Митю .Това семейство за нищо го нямат женят се и развеждат като побъркани ,после децата им що не са добре ?!и не знаят от кой пол са и на кой свят ...с такива родители и това което вижда болна работа
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 провинциалист

    10 2 Отговор
    "а филмът е "Сливър", от 1993 г." - западното произношение игнорира "р", особено в края на думите. Филмът е "Слива".
  • 15 Aлфа Bълкът

    9 1 Отговор
    И сега пуснала ли му е или не?
    Вероятно не му е отказала, ако той си е поискал.
  • 16 СТИГА БЕ

    6 0 Отговор
    КАКВА драма...да спи
  • 17 Сивата котка

    3 0 Отговор
    Ех, па какви ще ги пише след 30-40 г. Ема Стоун за клетите създания...
  • 18 Не съм Алек Болдуин

    2 1 Отговор
    Има шанс да ми върже.
  • 19 тома

    1 3 Отговор
    Имаха и филм,че са кацнали на луната преди години,а те кацнали в пустинята
  • 20 Макавей Пухчев

    7 1 Отговор
    Е сега се сетила..
    И да иска, сега няма кой да иска да спи с нея
  • 21 Гост

    2 0 Отговор
    В какъв смисъл "накарал я е"? Насилили ли са я, или са й дали избор да реши дали или?
  • 22 ГНУСНА

    0 2 Отговор
    ДЪРТОФЕЛНИЦА
  • 23 ганю

    1 0 Отговор
    Солниците на цар Соломон с Ричард Чембърлейн - супер изпълнение
    а проблема е че вие не спите, а не че сте си легнали заедно