Last news in Fakti

13 Март, 2024 10:32 2 614 6

Мария Бакалова и Мария Гроздева подкрепят Валери в публиката на "Dancing Stars"

  • мария бакалова-
  • мария гроздева-
  • валери григоров-
  • денсинг старс-
  • публика

Актрисата бе настанена между родителите на гаджето си Валери Григоров

Единствената българска актриса с номинация за "Оскар" гледа Dancing Stars инкогнито в публиката, за да подкрепи своя любим Валери.

Мария Бакалова беше забелязана от наблюдателни зрители в публиката по време на живото предаване, въпреки опитите си да не се набива на очи. Без да бъде афиширана, красивата актриса седна между майката и бащата на гаджето си - каскадьорът Валери Григоров, който е сред участниците в танцовото шоу и засега се справя отлично на дансинга с партньорката си Дорина, пише dir.bg.


Мария за пръв път присъства в публиката на Dancing Stars, макар че половинката ѝ за четвърти път излиза под прожекторите.

Тя обаче редовно засвидетелства любовта си към него. Преди ден актрисата публикува тяхна обща фотосесия и я подписа с романтичното "You and me always". Тя направи това по случай 25-ия рожден ден на риалити героя - рожден ден, който двамата вероятно са отбелязали заедно.

В Dancing Stars Мария попадна в разгара на латино фиеста, в която 13-те звезди и техните партньори бяха решени да подпалят паркета с румба, самба, салса, мамбо и ча-ча-ча. С всяка следваща седмица конкуренцията на дансинга става все по-свирепа, а битката за титлата "Най-добър танцьор на Републиката" все по-безжалостна. Миналия вторник претендентите за славата вдигнаха летвата с изумителни танци и трудни поддръжки, а журито извади първите деветки и десетки.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    7 4 Отговор
    Защо я споменават Бакалова до Мария Грозева? Разликата, заслугите и известността между двете е от земята до небето! От кога номинацията на селската пръчка Бакалова е награда или статут в обществото? Това е като да оценим кандидатурата на БГ за квалификациите за световни и европейски първенства по футбол, след 1994 г. като грандиозен успех!
  • 2 Тъпо, тъпо

    4 2 Отговор
    Да му го крепят и подкрепят.
  • 3 ......па

    5 4 Отговор
    Мамин Валерко има нужда от подкрепа.Без двете Марии е едно голямо нищо.
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 0 Отговор
    Откога да те обяви водещият и да те покажат камерите е ИНКОГНИТО 🤔❗❗
  • 5 Биби

    2 3 Отговор
    Това момче е глезено и с непостоянен характер. Видяхме го в игри на волята как употреби момичето и тихомълком се изсули. В случая използваната е Мария Бакалова.
  • 6 Анонимен

    1 0 Отговор
    Дърво си Валери. В четвърти клас играех балет в града. Една година играех балет, но ме сложиха с едно момче и като се върнах у дома, започнах да плача, не искам с момче, балет, но съм доволна, че ми помогна за фигурата, тялото, и затова си имам на идея какво е дърво. Просто, Валери не става. Но с връзки, що не. Насила хубост не става. С всичко е така в живота, било шифьор, балетист, музикант, певец, пижарникар, шивач, обущар, готвач. Но в БГ с връзки можеш всичко с връзки и пари под масата. Майка му имала медали. И нашите бяха на първите страници във вестниците, но не парадираме и напуснахме България, от вас такива никакви и грозни плашиla. Грозни и нахални. Къси крачета