Last news in Fakti

13 Март, 2024 15:48 1 845 13

Родна телевизия разгневи Андреа

  • андреа-
  • гневна-
  • музикална телевизия

Изпълнителката се оплака в социалните мрежи

Музикалният канал The Voice успя истински да разгневи поп-фолк певицата Андреа. Изпълнителката се оплака в социалните мрежи, че медията пренебрегва български проекти, след като са отказали да пуснат последната ѝ песен.

"Днес разбрах, че песента ми, създадена с международни композитори и клип на световно ниво - "Мис ми уен айм гоун", не е на нивото на тв "Дъ войс"! Осъзнах, че няма да се променим като държава! Жалко! После не се чудете защо сме така и защо нашата музика не може да пробие навън! Защото си затваряме очите!", написа Андреа.

Бившата приятелка на Кубрат Пулев каза още, че по новия си проект е работила с "Глобал Рекърдс", които продуцират световни звезди, пише iwoman.bg.

"Благодарна съм на "Глобъл Рекърдс" и мениджъра му, който продуцира Inna, Minelli, Antonia и други за този проект! От "Дъ войс" ми съобщиха, че работят с "Глобъл Рекърдс", но изведнъж вкусът им рязко се промени, когато става дума за българи! Все още даващи всичките си средства, за да може България да се развива музикално! Явно Ники Минаж и Карди Би отговарят на това ниво! А ние можем да пием по една студена вода!", допълва певицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиша 📝🔯

    30 3 Отговор
    Препоръчвам на Андреа да избяга завинаги от България

    Коментиран от #4, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хаха

    19 1 Отговор
    И тя така се разгневи че пръдн@ и оцапа слиповете
  • 4 Ти напиша името

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Пиша 📝🔯":

    С любовната писалка на челото да ме помниш цял живот
  • 5 Ко речи?

    22 2 Отговор
    Въпросната телевизия НЕ Е чалга телевизия, алоу!
  • 6 кУмУнист

    21 2 Отговор
    Лоши Дъ Войс, не искали да пускат Фмирисаната чалга, на затлъстялата какичка.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 то кой гледа Дъ Воис

    5 1 Отговор
    закриха 3-4 канала , но музикалните си стоят . Има един Планета там има чалга и не пускат Сузанита . Андреа се предаде на турската вяра . Няма да вика за Кубрат на 30.03 и той ще падне . Дъ воис означава "Гласът", И Бутичели дава билет по 400 но не го пускат в Гласът . Чалгарите имат много телевизии и от юса ги харесват . азис и кание си приличали . хахаха Диона създаде лошо име .
  • 9 Пежо

    4 0 Отговор
    Песента не става...Много е далеч от хит
  • 10 Започнах да слушам тази песен

    10 0 Отговор
    Като музика е рамките на текущия мейнстрийм. Като вокално изпълнение е носово мяу-мяу, поне в началото, което чух. Не познавам творчеството на госпожата, но не открих в първия куплет и началото на припева признаци, че нещо по-нататък ще ме впечатли. Асансьорна музика. Клипът, ах клипът! Крупни планове на еротични извивки, опаковани в блестящи тъкани. Дълги тъжни погледи, няма история, няма сюжетна линия, никаква динамика. Без звук може да се ползва в чакалня на стоматологичен кабинет ако ти свършва батерията на телефона и не можеш да видиш нещо по-забавно. Сигурни Дъ Войс имат хиляда такива клипа и този на Андреа е по-слаб от всичките. Изразявам съжаления на човека, дал пари да се направи това нещо.
  • 11 баста на чалгата

    5 0 Отговор
    Луд умора нема само се поти,та и чалгарката Андрешка така.
  • 12 Тъжният факт за андрейка

    4 0 Отговор
    Цитат: После не се чудете защо сме така и защо нашата музика не може да пробие навън!

    Мила Андреа.

    Българската музика не може да пробие навън, защото не е хубава.

    А относно твоята музика мила Андреа, от всичките ти песни, една няма хубава. Ако ти бяха хубави, то тогава , не български, а световните телевизии щяха да я пожелаят
  • 13 Тая баба цоцолана

    3 0 Отговор
    Верно ли се сравни с Карди Би и Ники Минаж... Боже господи, мой!