Last news in Fakti

14 Март, 2024 16:19 1 909 0

И Джони Деп стана за смях с обработена СНИМКА

  • джони деп-
  • обработена снимка-
  • фотошоп

Не само Кейт Мидълтън работи с Фотошоп

И Джони Деп стана за смях с обработена СНИМКА  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Не само Кейт Мидълтън се учи как да обработва снимки.

Джони Деп също стана за смях в социалните мрежи, след като качи обработен с Фотошоп кадър, на който позира с Робърт Дауни младши.

За да отпразнува наградния сезон на "Оскар"-ите и приятеля си, който спечели елитния трофей с изпълнението си в "Опенхаймер", Джони качи снимка в Инстаграм на тях двамата като по-млади. По-наблюдателните обаче заподозряха, че има нещо нередно във вече изтрития фотос. Те отчетоха, че Деп е "работил" върху стар кадър от 88-а, на който позират Сара Джесика Паркър и Робърт.

Оказа се, че актьорът е фотошопнал лика си върху Паркър, която позира до Дауни и реално такъв общ кадър на тях двамата не съществува.

След като публикацията породи множество коментари, повечето, от които подигравателни, Джони бързо премахна снимката от профила си. Това обаче не попречи на феновете му да пренесат дискусията в Х и да поставят под въпрос този ход на звездата, посочват световните осведомителни агенции.

На този етап Джони все още не се е изказал по повод твърденията за фотошопа, пише dir.bg. Но в профила си разкри, че с Робърт се познават "от милион години", а и неведнъж е споделял в интервюта, че Дауни е "единственият човек, на когото се възхищава толкова много".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА