Last news in Fakti

15 Март, 2024 12:46 807 3

Меган Маркъл се завърна в Instagram, за да рекламира своя нов бизнес

  • меган маркъл-
  • instagram-
  • нов бизнес-
  • своя марка

Марката ще продава стоки за дома, включително хранителни продукти

Меган Маркъл се завърна в Instagram, за да рекламира своя нов бизнес - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Меган, херцогинята на Съсекс, се завърна в социалната мрежа Инстаграм, за да рекламира нов бранд, който ще предлага конфитюри, кухненски прибори и готварски книги, съобщи Асошиейтед прес.

Бившата актриса "излезе" от тази мрежа, когато се сгоди за британския принц Хари, а миналата седмица говори за заплахите от социалните медии.

В четвъртък в Инстаграм се появи новият акаунт American Riviera Orchard, за който се твърди, че е създаден от Меган Маркъл. В него има снимки на лого и линк към уебсайт, в който желаещите могат да се присъединят към списък за получаване на информация.

През февруари в патентното ведомство в САЩ са внесени документи за регистриране на името American Riviera Orchard с искане за защита на запазена марка за множество стоки и услуги. Сред тях са текстил, ножове, желета, конфитюри и мармалади, различни хранителни продукти за мазане. В регистрацията се посочва, че брандът може да предлага "кафе услуги във вид на сервизи за кафе и чай, за храни и напитки, декантери" и други съдове за напитки, както и готварски книги и търговски пространства.

Искането за запазена марка е внесено от компания Mama Knows Best, която според официални данни е регистрирана през януари в щата Делауер.

The American Riviera е фраза със запазена марка, използвана за реклама на туризма в района на Санта Барбара, щата Калифорния.

Представител на Меган Маркъл не е отговорил на запитване от Асошиейтед прес за коментар.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    1 1 Отговор
    Тази не схваща ли , че сега е момента , да разклати на престолонаследника..... положението ?! Тамън ще станат истинско голямо английско семейство.....
  • 2 Фончо

    2 0 Отговор
    Ма коя е тая бе? Пушете за Гонзовица плиис

    Коментиран от #3

  • 3 Я го знам !

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Фончо":

    Еврейка !