Last news in Fakti

12 Април, 2024 14:15 3 295 10

24-годишна Кралица на красотата почина след корекция на устните

  • кралица на красотата-
  • мис венецуела-
  • починала-
  • корекция

Уайлевис Брито става известна благодарение на участието си в няколко конкурса за красота, сред които и Мис Венецуела

Внезапно почина Кралица на красотата, след като се подложи на операция на устната.

24-годишната Мис Венецуела, се престрашила за хирургична интервенция на лицето за отстраняване на „малка бучка“ на горната ѝ устна.

Уайлевис Брито, която стана Мис Венецуела, обаче издъхва на 8 април по време на процедурата.

Оралната и лицево-челюстната процедура се провела в болница във венецуелската столица Каракас.

Лечението обикновено включва реконструктивна операция на лицето, устата, челюстта или главата и шията, поради аномалия или травма.

Приятел на Уайлевис казва на местните медии: „Тя беше подложена на операция на челюстта поради лицево-челюстно износване и малка бучка, която се образува в горната част на устната ѝ. За да избегне бъдещи усложнения, тя реши да се оперира”, пише "Телеграф".

От тези негови думи става ясно, че не козметични, а чисто здравословни били причините, поради които красавицата се подлага на операцията.

Първоначално изглеждало, че всичко протича нормално, но изведнъж започнали усложнения.

Освен първа красавица на Венецуела, Уайлевис бе журналист, телевизионен оператор и спортна кралица от La Guaira. Смъртта на модела шокирало щата Варгас-Ла Гуайра, място, където тя била добре позната, представяйки красотата на Гуайреня на различни събития.

В момента се разследват конкретните причини за фаталния край на красавицата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 8 Отговор
    Дано се оправи жената!Здравето е най голямото богатство!

    Коментиран от #4

  • 2 Що ли не ми е мъчно

    7 8 Отговор
    Продавам гарсониера в Лулин 6, изгодно
  • 3 Роза

    21 2 Отговор
    Жалко за момичето!Има една народна мъдрост,че прекаленото хубаво не е на хубаво!Чувала съм го от стари хора и за съжаление,живота често го потвърждава!
  • 4 Подиграваш ли се?

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    В следващото прераждане ще има страх от лицеви корекции.
  • 5 ха ха

    19 0 Отговор
    Феминизмът лесно пробута на жените идеи, които ги откъсват от реалността. Независимост, егоистичност и нереално висока самооценка са по-скоро правило. Всички очакват да ги огрее топ един процент от мъжете като горните 20% от жените са особено взискателни. В крайна сметка се оказва, че 20 хубави жени се борят за един мъж. Конкуренцията е безпощадна. Резултатът - над 20% от мъжете между 18 и 30 години стоят девствени. Да, дори процентът е 26 и расте. Какво им остава на мъжете - гумени кукли и картинки от нета. Оттам и нуждата жените да се правят на гумени кукли (за радост на пластичните хирурзи) за да изглеждат по-привлекателни. В крайна сметка завършват самотни с чаша в ръка...
  • 6 Мамул

    5 4 Отговор
    Сега по-щастлива ли е?
  • 7 цербер

    5 0 Отговор
    Уайлевис бе журналистка, телевизионна операторка и спортна кралица от "La Guaira". Смъртта на моделката шокирало щата Варгас-Ла Гуайра
  • 8 Констатираща

    10 1 Отговор
    Както се казва, интервенцията не е била естетична, но причината да се стигне до нея, като гледаме снимките, може да е била предишна козметична корекция на устните със силикон, което да е довело до усложнения и налагането на фаталната операция. Много жалко за красавицата!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БСТ

    3 0 Отговор
    Нещо се е объркало по време на операцията едва ли да е загинала заради махането на бучката ама айде и наще лекари тук са същите някой като си отиде просто ей така ...