10 Юли, 2024 15:46 963 4

Почина майката на Джон Бон Джоуви

  • джон бон джоуви-
  • майка-
  • починала-
  • карол бонджоуви

Карол Бонджоуви е починала три дни преди 84-ия си рожден ден

Почина майката на Джон Бон Джоуви  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Майката на Джон Бон Джоуви, Карол А. Бонджоуви, е починала на 83 години.

Карол починала във вторник, 9 юли, три дни преди 84-ия си рожден ден, в Медицински център Монмут, Лонг Бранч, Ню Джърси, потвърждава PEOPLE.

„Нашата майка беше сила, с която трябваше да се съобразяваме, нейният дух и способността ѝ оформиха това семейство. Тя много ще ни липсва“, каза Бон Джоуви в изявление от името на семейството.

Освен че е основател на фен клуба на едноименната група на сина си, Карол е предприемач, управляващ няколко бизнеса. Записва се в морската пехота на САЩ през 1959 г., където служи почтено на страната си и се запознава с бъдещия си съпруг Джон Бонджови, старши.

По-късно двойката се премества в Ню Джърси, където тя и съпругът ѝ създават семейството си.

Докато говори с The Big Issue през ноември 2020 г., Бон Джоуви призна, че родителите му са му дали „способността да превърне мечтите си в реалност“.

Дори и наистина да не си добър в занаята си, ако си вярвал, че си, можеш да работиш върху него“, каза той. „Когато остарях, осъзнах, че това е страхотен подарък, който получих от родителите си".

Музикантът си спомни как родителите му са подкрепили мечтите му, като са му позволили да прави концерти, още докато е 17-годишен.

„Те винаги ме подкрепяха, което в ретроспекция беше невероятно. Защото можех да се прибера вкъщи в един или два през нощта и трябваше да съм в училище до осем часа. Те просто казаха, елате навреме за училище, знаете, че това е ваша отговорност, но преследвайте мечтата си", каза той.

Източник: people.com


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    5 2 Отговор
    Всеки в един час ще си иде от този свят. Независимо бон или мове Джоуви си.
  • 2 Иван

    2 1 Отговор
    Господ да я прости
  • 3 ЦИРКаджии

    2 1 Отговор
    То и моята почина, но не оревахте света и АЗ останах сирак...като ББ
  • 4 Скорпито

    1 0 Отговор
    Сеирджии, излагате се.Няма ли по смислена новина