Last news in Fakti

16 Май, 2024 14:31 1 487 2

Полицията идентифицира нападателя на актьора Стив Бушеми (СНИМКИ)

  • стив бушеми-
  • актьор-
  • нападение-
  • нападател-
  • побой-
  • заподозрян

Мъжът все още не е открит и задържан

Полицията идентифицира нападателя на актьора Стив Бушеми (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Нюйоркската полиция идентифицира заподозрян за случайното нападение над актьора Стив Бушеми миналата седмица. Полицията съобщава, че мъжът, който се вижда на кадри от охранителните камери, е 50-годишният Клифтън Уилямс.

Полицията не е установила местонахождението на Уилямс и не са извършени арести. Издирването продължава, предава Deadline.

Допълнителна информация за заподозрения не се съобщава.

Ню Йорк Поуст съобщи, че 66-годишният Бушеми се е разхождал в квартал Кипс Бей в източната част на Манхатън’миналата седмица, когато един мъж се приближил и го ударил. Нападението посред бял ден е само един от инцидентите със знаменитости, които се случиха през последните няколко години.

Комедийният актьор Рик Моранис, Майкъл Стулбарг (който участваше в сериала Boardwalk Empire заедно с Бушеми) и риалити звездата Бетени Франкъл са сред жертвите на подобни нападения.

Бушеми имал подуто ляво око и наранено лице от нападението и бил откаран в болница "Белвю" за лечение. Нападателят му избягал и все още се издирва.

“Стив Бушеми е бил нападнат в Средния град на Манхатън, поредната жертва на случаен акт на насилие в града”, заяви публицистът на Бушеми в изявление за The Post. “Той е добре и оценява добрите пожелания на всички, въпреки че е невероятно тъжен за всички, на които се е случило това, докато също се разхождат по улиците на Ню Йорк.”, допълва още той.

Полицаите съобщиха, че случайното нападение е станало около 11:48 ч. в сряда пред блок 369 на Трето авеню.

Стив Бушеми има забележителна актьорска кариера. Участвал е във филмите "Фарго" и "Кучетата в резерв", както и в телевизионните сериали "Семейство Сопрано", "Спрете вашия ентусиазъм" и много други.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    11 2 Отговор
    ПЕЧКА НА ФЕНТАНИЛ....
  • 2 Куентин

    5 1 Отговор
    Кучета от резервата - ха-ха-ха