Last news in Fakti

6 Юни, 2024 15:45 2 790 16

Собственичката на "Мис България":Не раздаваме корони, за да си хванете богато гадже, не си играем на конкурс за принцеси

  • ирина папазова-
  • мис българия-
  • елизабет кравец

Ирина Папазова изрази своята позиция по повод скандала около короната

Отнемането на короната на варненката Елизабет Кравец стана повод за вълна от различни реакции в публичното пространство. Ирина Папазов, собственичката на "Мис България", изрази своята позиция по темата с пост във Facebook.

Eто и какво написа Ирина Папазова:

"Във връзка с това интервю, искам да кажа и аз на следващите участнички, че наистина трябва да внимават с подводните камъни, най-вече с най-големия -тънките сметки!

Която си мисли, че ще дойде на Мис България да вземе короната само за да си оправи живота, сериозно ще се препъне! Както вече стана ясно! Ние не раздаваме корони за да си хванете богато гадже и не си играем на конкурс за принцеси!

Конкурсът Мис България е със 105 годишна история, малко неща в България могат да се похвалят с такава история, а от 35 години при нас. За този конкурс са дадени много време, сили, средства, пот и кръв, и повярвайте ми, след това няма как да дадем на някое момиче короната и тя да си прави каквото си иска, никакъв шанс!

Затова да внимавайте, когато се явявате! Неслучайно първото нещо, което ви питат, е дали короната е тежка! Неслучайно обясняваме, че не е достатъчно само красота да си Мис България. Красиви момичета, колкото искаш! Мис България е една голяма отговорност!

Отговорност към организатори, отговорност към спонсори, отговорност към клиенти, отговорност към медии, отговорност към социални каузи, отговорност към много момичета, на които ставаш идол. В някои държави Миските нямат право дори да се женят и забременяват две години след конкурса.

Така че, скъпи момичета, внимавайте с подводните камъни!

Използвайки този пост, искам да конкретизирам и, че нямам нужда от договор да дам титлата Мис България, както и да я отнема. Тази така наречена титла, корона… е всъщност търговска марка и мога съвсем свободно да решавам кой и кога може да я ползва и кой не. Госпожица Кравец можеше да я ползва до 03.06, от тук нататък ще се ползва от Илияна Борисова, която и ще изпълни, неизпълнените от Елизабет ангажименти, като Мис България", завършва поста си Папазова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    55 8 Отговор
    Дъртата К е много възмутена, че младото К/ве не иска да работи за нея!

    Коментиран от #4

  • 2 Раздавате корони

    39 6 Отговор
    За да ядете от баницата после като им връзвате ръцете с договори, които ако не се спазват им биете камшика. Това е легализирано робство според мен. Вярно никой не ги бие през ръцете да ходят, но не бива и да им се извиват пръстите след това. Проблемът е в организаторите и тяхната алчност.

    Коментиран от #11

  • 3 Госあ

    31 3 Отговор
    Пффф таа па. Пародия. К’ва 135 годишна история к’ви 5лв
  • 4 Госあ

    24 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Точно това е причината. А кой позволява на сульо и пульо да използва името на държавата ни за лични сметки ??? Конкурса имал собственик моля ти се, който раздавал титли мис България и си ги прибрал после както и когато си поискал. А собственика бил французин ли е, испанец ли е къв е…тази е украинка, но поне има българско гражданство и говори български. И действително не е лоша на външен вид. Ония предишните са яко силиконови брамтии
  • 5 Точно за това ги раздавате тия корони

    37 0 Отговор
    То това е обществена тайна

    Я ми кажете някоя миска от последните 35 години женена да строител водопроводчик шофьор

    Играете ролята на сводници за финансово красиви господа
  • 6 Е те

    24 0 Отговор
    за какво ходят на конкурси ? Ей Мис гащи я откри един , купуваш ѝ къщи по света .
  • 7 БАРС

    21 1 Отговор
    АЗ МИСЛЯ ЧЕ,НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТЕМПОДОБНИ ГЛУПАВИ КОНКУРСИ.РАЗНИ МИС МИССИС МОНОКИН МИС КИЛОТИ И Т.Н ТЕ С НИЩО НЕ ДОПРИНАСЯТ ЗА НАРОДА.ОСВЕН НЯКОЙ БОГАТ ДЕТО НЯМА ВРЕМЕ ЗА НЯКОЯ ДЕТО МЕЧТАЕ ЗА БОГАТИЯТ ПОИНЦ ТА ГИ СЬБИРАТ НА ЕДНО МЕСТО.ДА ТИЯ МОЖЕ БИ СА МИНАЛИ ОТДАВНА ПРЕЗ КРЕВАТА УЖ СИ ИМАТ ГАДЖЕ УЧЕНИЧЕСКА ЛЮБОВ НОБЕДНО МОМЧЕ ТА ПОСЛЕ КАТО ГИ ХВАНАТ БОГАТИТЕ ТА ИМ БИЯТ ШУТА.АЗ ДО СЕГА НЕ ЗНАМ НЯКОЯ О Т ТАКИВА КОНКУРСИ ДА СЕ ОМЪЖЕОА И ДА СИ ЖЕВЕЕ С НЯКОЙ ОТ ПЪРВАТА ЛЮБОВ.НО КАКТО КАЗВА НАРОДА ЧУЖДИ ЯЙЦА УДАРЯТЛИЯ ПО Г И Т.Н.
  • 8 анон

    27 1 Отговор
    частник ползва името България за лична изгода :)))

    Коментиран от #12

  • 9 ИМПЕРИАЛИСТ

    24 0 Отговор
    Тези конкурси помагат на мутрите да не губят време в търсене на красавици за себе си из навалицата, а да могат наготово да ги получат и да продължат БИЗНЕС ДЕЛАТА СИ без да губят време. Ако си спомняте, една от първите работи на американците в Кабул беше да организират конкурс за "Мис Афганистан".
  • 10 Цъцъ

    15 1 Отговор
    Брей, бреййй тази звучи, като някаква върховна маман!!! Която не работи за нея да му мисли, брей, брей!
  • 11 Момчеее, ти

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Раздавате корони":

    От къде падаш? Кой на този свят дава, без да иска да вземе??? Изключение са някои майки, дори не всички!
  • 12 РЕАЛИСТ

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "анон":

    Е добре де, ама има мис Франция, мис Италия, мис Венецуела и т.н. Що да няма мис България. Плюете без да мислите. Това моме си хванало милионерски син и се възгордяло
    . Хайванинът ревнувал и ме я пускал да си изпълнява задълженията , като носителка на титлата. Досега такова чудо нямаше, ама и украинка не беше печелила мис България.
  • 13 Ъъъъ

    19 4 Отговор
    това няма как да дадем на някое момиче короната и тя да си прави каквото си иска

    А роб ли да ви стане???
    Що да не може да има приятел и да си прави каквото си иска??? Нали уж това е конкурс за красота??? явно не е точно така :)
  • 14 Порно Графия

    12 3 Отговор
    Тази г-жа пише така, сякаш говори с някоя циганка на пазара. Липсва и всякакъв стил, за правопис и дума не може да става.
  • 15 Конкурс?

    3 0 Отговор
    Да си сложат др име
  • 16 Пенчо

    8 0 Отговор
    Обявете го - договор за покупко-продажба " мис България",да са наясно момичетата! Другото е измама!