18 Юни, 2024 15:45 1 179 0

Децата на Том Брейди прекараха Деня на бащата с гаджето на Жизел Бюндхен - Хоаким Валенте

  • жизел бюндхен-
  • том брейди-
  • деца-
  • деня на бащата-
  • ново гадже-
  • хоакин валенте

Супермоделът и куотърбекът имат две общи деца - Бенджамин и Вивиан Лейк

Децата на Том Брейди прекараха Деня на бащата с гаджето на Жизел Бюндхен - Хоаким Валенте  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Децата на Том Брейди прекараха Деня на бащата с гаджето на Жизел Бюндхен, Хоаким Валенте.

Според снимки, получени от TMZ, Жизел е завела сина си Бенджамин и дъщеря си Вивиан на приключение с падълборд в Маями с треньора по жиу-джицу.

14-годишният Бенджамин беше сниман да гребе до Валенте. Що се отнася до 11-годишната Вивиан, тя споделяше една дъска с майка си и се редуваха да гребат.

46-годишният Брейди беше принуден да празнува Деня на бащата далече от децата си, тъй като дебютира в предаването на Fox на шампионата на UFL в Мисури.

Бившият защитник вероятно е отпразнувал Деня на бащата по-рано през седмицата, след като сподели снимки в социалните мрежи на заедно с Бенджамин, Вивиан и най-големия си син Джак — когото споделя с бившата си Бриджит Мойнахан

„Благодаря на тези деца, че ми дадоха подаръка да бъда баща, радост, която никога не бих могъл да си представя, докато не се появихте в живота ми“, написа той под плажните снимки с децата си.

Междувременно кадрите на Бюндхен и Валенте идват на фона на слухове, че двама са се разделили заради Брейди.

Неотдавна източник, източник каза пред InTouch Weekly, че светлината на прожекторите идва твърде много за Валенте, но двойката развенча тези слухове, като се появи прегърната по време на разходка в Сърфсайд, Флорида, в събота.

Наскоро в комедийно предаване за Брейди по Netflix комедиантите се подиграваха на новия романс на Бюндхен с треньора, както и на проваления им брак с Том.

Жизел и Том се разделиха през 2022 г. след 13 години брак, а връзката ѝ с Валенте започна през юни 2023 г.

 

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА